Monday, September 16, 2024
Home » Εξαγοράστηκε το ιστορικό ξενοδοχείο Τιτάνια

Εξαγοράστηκε το ιστορικό ξενοδοχείο Τιτάνια

0 comments

Ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική τουριστική αγορά, με την εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου Titania Hotel, στην Αθήνα. Το Titania Hotel εντάχθηκε στο δυναμικό της ροδίτικης ξενοδοχειακής εταιρείας, χθες, έπειτα από την εξαγορά του Rhodes Bay στην Ρόδο.

Αποτελεί δε το 8ο ξενοδοχείο του ομίλου, αλλά και το πρώτο «εγχείρημα» έξω από το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο. Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε με το πρώτο του ξενοδοχείο, το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993 με 450 κλίνες και 200 εργαζομένους. Σήμερα, ύστερα από 30 και πλέον χρόνια, διατηρεί περισσότερες από 8.000 κλίνες, ενώ απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζομένους.

Επέκταση στην Αθήνα

Η επέκταση στην Αθήνα ενισχύει τη δέσμευση του ομίλου για ανάπτυξη, ενώ παράλληλα παρουσιάζει πρόσθετες ευκαιρίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή. Η ροδίτικη ξενοδοχειακή εταιρεία, σύμφωνα με τη διοίκησή της, «παραμένει προσηλωμένη στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και στην προώθηση του βιώσιμου τουρισμού».

Κώστας Ντελέζος

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More