Friday, September 20, 2024
Home » Εντυπωσιακές ΕΙΚΟΝΕΣ: Στο σφυρί πολυτελέστατη τριώροφη έπαυλη στην Πάφο που «επιπλέει» στο νερό – Η αξία της

Εντυπωσιακές ΕΙΚΟΝΕΣ: Στο σφυρί πολυτελέστατη τριώροφη έπαυλη στην Πάφο που «επιπλέει» στο νερό – Η αξία της

0 comments

Εντυπωσιακές ΕΙΚΟΝΕΣ: Στο σφυρί πολυτελέστατη τριώροφη έπαυλη στην Πάφο που «επιπλέει» στο νερό – Η αξία της

Εντυπωσιάζει μια νέα κυπριακή κατασκευή, που μοιάζει σαν να επιπλέει στις ακτές της Μεσογείου. Πρόκειται για μια πολυτελέστατη έπαυλη στην Κύπρο, που βρίσκεται ακριβώς άνω στα αστραφτερά νερά της Μεσογείου και βγήκε στο «σφυρί» για 3,19 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του “Mansion Global”, η έπαυλη βρίσκεται σε μια ιδιωτική περιφραγμένη κοινότητα στην επαρχία Πάφου, δίπλα σε μια από τις κορυφαίες παραλίες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κίνημα Οικολόγων: Ιδού οι εκλεκτοί για το Δήμο Λευκωσίας –…

Τη ΔΕΑ επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Εσθονίας

ΕΙΚΟΝΕΣ: Συναγερμός για την εξαφάνιση 21χρονης στο Δασάκι

Το τριώροφο σπίτι διαθέτει σύγχρονο εσωτερικό, αλλά ενώ υπάρχουν μοντέρνα φινιρίσματα και φωτιστικά σε όλους τους χώρους, ενσωματώνει επίσης στοιχεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Κύπρου, όπως πέτρινους πυλώνες, κόγχες και γυαλισμένο μαρμάρινο δάπεδο, σύμφωνα με τον κατάλογο.

Ο κόμβος ενιαίας διαρρύθμισης του σπιτιού των πέντε υπνοδωματίων διαθέτει τραπεζαρία, κομψή προσαρμοσμένη κουζίνα και σαλόνι διπλού ύψους. Ο χώρος είναι επενδεδυμένος με τοίχους από παράθυρα με θέα που δίνουν την εντύπωση των δωματίων που επιπλέουν στη θάλασσα.

Με άφθονο χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για ψυχαγωγία, η έπαυλη διαθέτει μια σειρά από ειδικές ανέσεις, όπως το ευρύχωρο σαλόνι και μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης που έχει θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Έξω, δίπλα στην πισίνα, υπάρχουν ιδιωτικοί διαμορφωμένοι κήποι και μεγάλες βεράντες για ηλιοθεραπεία.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More