Saturday, September 21, 2024
Home » Ελκυστικές επιλογές για κατοικίες από την Altamira Real Estate

Ελκυστικές επιλογές για κατοικίες από την Altamira Real Estate

0 comments

Μια σειρά προνομιακές επιλογές σε κατοικίες, σε ολόκληρη την Κύπρο, προτείνει αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Ειδικότερα, στις εβδομαδιαίες επιλογές που δίνει στο κοινό η εταιρεία περιλαμβάνονταικατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές, όπως η Αγλαντζιά, ο Στρόβολος, η Λακατάμεια, η Τερσεφάνου, τα Κούκλια, η Σωτήρα και ο Πρωταράς.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να αξιολογήσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy , και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στην Αγλαντζιά κεντρίζει το ενδιαφέρον κενή ισόγεια κατοικία, που πωλείται στην ελκυστική τιμή των €90.000. Η κατοικία βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Νικολάου, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Κυρηνείας και το Σκαλί Αγλαντζιάς. Διαθέτει συνολικό εμβαδόν 60 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή και χώρο στάθμευσης.

Ισόγεια κατοικία εντοπίζεται σε όμορφη γειτονιά του Στροβόλου η οποία πωλείται προς €260.000. Ιδανικά τοποθετημένη μερικά μέτρα μακριά από τη λεωφόρο Αθηνών και το Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης, η κατοικία είναι κενή και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 165 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, αποχωρητήριο, μπάνιο και υπόγειο. Εξωτερικά, διαθέτει χώρο στάθμευσης και καλυμμένη βεράντα με ψησταριά.

Σε ήσυχη γειτονιά στην ενορία Αγίας Παρασκευής στο Δήμο Λακατάμειας, ξεχωρίζει η επιλογή για διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα και υπόγειο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 234 τ.μ, πλέον το υπόγειο το εμβαδόν του οποίου ανέρχεται στα 132 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίους χώρους για είσοδο, χωλ σαλόνι/τραοεζαρία, κουζίνα, καθστικό και πλυσταριό. Η κατοικία είναι κενή και η τιμή πώλησης της ανέρχεται € 380,000. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Σε ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Τερσεφάνου, εντοπίζεται διώροφη κατοικία, μέρος της ανάπτυξης «Tersefanou Village 2». Το ακίνητο απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τις γειτονικές κοινότητες. Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα, δύο αποχωρητήρια, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 96 τ.μ. Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται προς €160,000.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Σε δημοφιλή τοποθεσία στον Πρωταρά, ξεχωρίζει ετοιμοπαράδοτη μεζονέτα δύο υπνοδωματίων η οποία πωλείται προς € 120,000. Το ακίνητο αποτελεί μέρος της οικιστικής ανάπτυξης «CHARA CYPRIA Block H» και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Πρωταρά και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και δύο αποχωρητήρια, ενώ το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 76 τ.μ. Η μεζονέτα αποτελεί κατάλληλη επιλογή για βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Στον Δήμο Παραλιμνίου εντοπίζεται μεζονέτα δύο υπνοδωματίων σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Κάππαρη. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή «Πρωταρά» Αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «ZENIA ΦΡΥΝΗ» με τιμή πώλησης € 80,000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 82 τ.μ. ενώ διαθέτει καλυμμένη, ακάλυπτη βεράντα και αυλή.

Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων με κοινόχρηστη πισίνα εντοπίζεται στον Δήμο Σωτήρας, η οποία πωλείται στην ελκυστική τιμή των €130.000. Το ακίνητο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος Sotira Limni Villas, και διαθέτει ανοικτού τύπου σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και αποχωρητήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 122 τ.μ. και των βεραντών σε 19 τ.μ.. Η κατοικία είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοκατοίκηση αλλά και για ενοικίαση. Στο ίδιο συγκρότημα εντοπίζεται επίσης, διώροφη κατοικία δύο υπνοδωματίων, που πωλείται στην τιμή των €115.000. Η κατοικία περιλαμβάνει κοινόχρηστη πισίνα και αποτελείται από ανοιχτού τύπου σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και αποχωρητήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 106 τ.μ.. Η κατοικία είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση.

ΠΑΦΟΣ

Διώροφη έπαυλη τριών υπνοδωματίων με πισίνα στην κοινότητα Κούκλια, πωλείται προς €410,000. Σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα και με εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και την πόλη της Πάφου, η έπαυλη αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «HA POTAMI B PANORAMA VILLAS 12». Διαθέτει καθιστικό και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, κουζίνα, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες και δύο αποχωρητήρια. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου είναι 193 τ.μ.. Η έπαυλη είναι κενή, διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More