Home » Δύο χρόνια πρωταγωνιστής στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Δύο χρόνια πρωταγωνιστής στο ηλεκτρονικό εμπόριο

0 comment

Το SHOPFLIX.gr έκλεισε δύο χρόνια ζωής, έχοντας φέρει τα πάνω-κάτω στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και δίνοντας λύσεις καθημερινά στους πελάτες του. Με αφορμή τα δεύτερά του γενέθλια, το SHOPFLIX ξεκινά έναν μήνα προσφορών, με πλούσια δώρα, κουπόνια, αποκλειστικά προνόμια και μεγάλες εκπλήξεις.

Το marketplace του SHOPFLIX προσφέρει εδώ και δύο χρόνια μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, με περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια άμεσα διαθέσιμα προϊόντα από 1.500 ελληνικές επιχειρήσεις, σε χαμηλές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στο SHOPFLIX είναι αποδεκτοί όλοι οι δυνατοί τρόποι πληρωμής, με απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές και άμεσες παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα, χάρη σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο σύστημα παραλαβών και επιστροφών.

Μέσα στην περασμένη χρονιά, το SHOPFLIX εξέλιξε τις υπηρεσίες του, λανσάροντας τη νέα του εφαρμογή και επεκτείνοντας το δίκτυο σημείων παράδοσης που πλέον ξεπερνούν τα 680. Παράλληλα, με το πρόγραμμα ECOFLIX, το SHOPFLIX έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έφερε σύστημα αντιστάθμισης εκπομπών άνθρακα για κάθε προϊόν. Επιπλέον, διεύρυνε το φάσμα των υπηρεσιών του με την online έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω του SHOPFLIX Tickets, ενώ το SHOPLIVE έδωσε τη δυνατότητα ζωντανών αγορών μέσω βίντεο.

Βραβεία

Εξάλλου, η εταιρεία αναπτύσσει το ανθρώπινο δυναμικό της, έχοντας σήμερα 150 εργαζόμενους που προσφέρουν στους πελάτες του SHOPFLIX την καλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία αγορών. Του λόγου το αληθές αποτυπώνεται στο γεγονός ότι 9/10 πελάτες που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα για τις αγορές τους, θα τη σύστηναν στους φίλους τους. Επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω, το SHOPFLIX βραβεύτηκε με τρεις τιμητικούς τίτλους: Changer Maker Team, E-tailer of the Year, CTO of the Year (Ακης Χαμαμτζόγλου).

Για το τρίτο έτος παρουσίας του, το SHOPFLIX στοχεύει ψηλά, με την ομάδα του να εργάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, επιβεβαιώνοντας πως το SHOPFLIX είναι μία σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας που βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More