Friday, September 20, 2024
Home » Δύο ακόμα γιοι του Αρνό στο ΔΣ της LVMH

Δύο ακόμα γιοι του Αρνό στο ΔΣ της LVMH

0 comments

Ο Μπερνάρ Αρνό θα προτείνει δύο ακόμη από τους γιους του για το διοικητικό συμβούλιο της LVMH. Σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλούνται οι «Financial Times», ο 31χρονος Αλεξάντερ και ο 29χρονος Φρεντερίκ θα τεθούν ως υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο. Η οικογένεια Αρνό κατέχει περισσότερο από το 48% των μετοχών της LVMH και περίπου το 64% των δικαιωμάτων ψήφου. Στο διοικητικό συμβούλιο βρίσκονται ήδη τα μεγαλύτερα αδέλφια τους, η Ντελφίν 48 ετών και ο Αντουάν 46 ετών.

Ο 25χρονος Ζαν είναι ο μοναδικός που δεν έχει ακόμη μπει στο διοικητικό συμβούλιο. Οι υποψηφιότητες του διοικητικού συμβουλίου υπόκεινται σε ψηφοφορία στην ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας τον Απρίλιο.

Πρόστιμο σε θυγατρική της Amazon

Η υπηρεσία προστασίας δεδομένων της Γαλλίας (CNIL) ανακοίνωσε πρόστιμο 32 εκατομμυρίων ευρώ στη θυγατρική της Amazon στη Γαλλία (Amazon France Logistique) για «υπερβολικά παρεμβατικό», όπως το χαρακτήρισε, σύστημα παρακολούθησης με στόχο τον έλεγχο της απόδοσης του προσωπικού, σύμφωνα με τη «Le Monde».

Η Amazon France Logistique παρακολουθούσε την απόδοση των εργαζομένων μέσω σαρωτών που χρησιμοποιούσε το προσωπικό για την επεξεργασία πακέτων, σύμφωνα με την CNIL. Η υπηρεσία ανέφερε επίσης ότι οι εργαζόμενοι δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένοι για την παρακολούθηση και τα δεδομένα διατηρήθηκαν για 31 ημέρες.

Πράσινη… γραφειοκρατία

Το πρόγραμμα των 800 δισ. ευρώ της ΕΕ, που προορίζεται να χρηματοδοτήσει την ψηφιακή και την πράσινη μετάβαση έχει βαλτώσει λόγω γραφειοκρατίας, σύμφωνα με βιομήχανους του μπλοκ, καθώς στοιχεία δείχνουν ότι λιγότερο από το ένα τρίτο των πόρων έχει μέχρι στιγμής εκταμιευθεί.

Ο Ζαν Φρανσουά βαν Μποξμίρ, επικεφαλής της ομάδας λόμπι της Ευρωπαϊκής Στρογγυλής Τραπέζης για τη Βιομηχανία (ERT), ανέφερε στους «Financial Times» ότι το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ, γνωστό ως NextGen, είναι «πολύ, πολύ δύσκολο» στο να είναι προσβάσιμο.

Αυξήθηκαν τα ηλεκτρικά ΙΧ

Αγγιξε τα 3 εκατομμύρια ο αριθμός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κινούνται μόνο με μπαταρία (BEV) στις χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία για το 2022. Τα οχήματα αυτά κατέγραψαν αύξηση κατά 55% σε σύγκριση με το 2021 που ήταν 1,9 εκατομμύρια. Το μερίδιο των επιβατικών αυτοκινήτων BEV επί του συνόλου των επιβατικών αυτοκινήτων αυξήθηκε από 0,02% το 2013 σε 1,19% το 2022, σύμφωνα με χθεσινά στοιχεία της Eurostat.

TaNea.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More