Monday, September 9, 2024
Home » Δωρεάν φωτοβολταϊκά στον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό

Δωρεάν φωτοβολταϊκά στον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό

0 comments

Δωρεάν φωτοβολταϊκά στον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό

Του ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ – Eφημερίδα Αλήθεια

Οι άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά για να κρατήσουν ένα ποιοτικό επίπεδο υποδομών και φροντίδας σε άτομα με αυτισμό, σύντομα θα δουν τα λειτουργικά έξοδα υποστατικών του συνδέσμου τους, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, να μειώνονται σημαντικά καθώς τους δίνεται η δυνατότητα δωρεάν εγκατάστασης και χρήσης τριών φωτοβολταϊκών συστημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ε/κ πατέρας ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του γιου του…

Στρατιώτης που υπηρετούσε στις Βάσεις στο Ακρωτήρι κατηγορείται ότι «χάιδεψε…

Καταγγελίες για παράτυπη εκμετάλλευση τ/κ γης στην Πόλη Χρυσοχούς

Η χείρα βοηθείας απλώθηκε προ μερικών μηνών από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ηλεκτρολογικών και φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Ο απαραίτητος εξοπλισμός έχει παραδοθεί αφιλοκερδώς στον Σύνδεσμο Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απολύτως άλλη χρέωση προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό.

Πρόκειται για φωτοβολταϊκά συστήματα ισχύος από 7 έως και 10 κιλοβάτ το καθένα. Η μέση τιμή στην αγορά, σύμφωνα με εμπορευόμενους, κυμαίνεται περί των 1.350 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Για να υλοποιηθεί το κοινωφελές αυτό έργο υπολείπεται η επισύναψη εγγράφων από πλευράς του συνδέσμου ώστε οι εταιρείες να προχωρήσουν με τη διαδικασία των αιτήσεων προς το Ταμείο ΑΠΕ και ΕΞΕ του Υπουργείου Ενέργειας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πέρυσι, ηλεκτρολόγοι επωμίστηκαν το κόστος για τον εξοπλισμό, τις εργασίες αναβάθμισης και την αδειοδότηση από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, για το νέο οίκημα φιλοξενίας ενηλίκων ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, που βρίσκεται στην Πάφο.

Καμία από τις πιο πάνω ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα δεν έτυχε διαφημιστικής αξιοποίησης από τις εταιρείες που τις διεξήγαγαν. Αρκέστηκαν σε μια ευχαριστήρια επιστολή από τον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό, για τη στήριξη που του παρείχαν.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More