Friday, September 20, 2024
Home » Δυναμώνει το United Auto Workers

Δυναμώνει το United Auto Workers

0 comments

Nίκη που θεωρείται ορόσημο στην 89χρονη ιστορία του κατάφερε το συνδικάτο United Auto Workers, καθώς οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Volkswagen Tennessee ψήφισαν υπέρ της ένταξής τους στους κόλπους του. Το συνδικάτο έσπασε δύσκολο μέτωπο αντιδράσεων στα εργοστάσια που ανήκουν σε ξένες εταιρείες στον Νότο των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη «Wall Street Journal». Η UAW κέρδισε το 73% των εργαζομένων που ψήφισαν υπέρ της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης. Στην ψηφοφορία συμμετείχε περίπου το 84% των 4.300 εργαζομένων του εργοστασίου που είχαν δικαίωμα ψήφου.

«Οχι» στην κοινή

έκδοση χρέους

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Κρίστιαν Λίντνερ δηλώνει αντίθετος σε νέο γύρο κοινής έκδοσης χρέους από την Ευρωπαϊκή Ενωση, καλώντας τα μέλη να αναλάβουν την ευθύνη για τα οικονομικά τους. Ο Λίντνερ αντιδρά σε νέα κοινή πρωτοβουλία δανεισμού την ώρα που οι ευρωπαϊκές χώρες αναζητούν τρόπους για να χρηματοδοτήσουν την ενεργειακή μετάβαση, τη στροφή σε μια ψηφιακή οικονομία και την ανάγκη αύξησης των δαπανών στην άμυνα. Ο Λίντνερ έκανε τις δηλώσεις έπειτα από πρωτοβουλία χωρών όπως η Ισπανία και η Πολωνία στο περιθώριο των συνεδριάσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον. Εκπρόσωποι των χωρών αυτών χαρακτήρισαν την κοινή έκδοση χρέους ως τον καλύτερο τρόπο συγκέντρωσης των απαιτούμενων κονδυλίων.

Αμετάβλητη

στο BBB η Ιταλία

Αμετάβλητη διατήρησε την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας ο οίκος αξιολόγησης S&P Global Ratings. Η χώρα εξακολουθεί να αξιολογείται στο BBB με σταθερή προοπτική που σηματοδοτεί ότι δεν βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο τυχόν υποβάθμισης. Αυτή ήταν η πρώτη από τις αναμενόμενες φετινές αξιολογήσεις μεγάλων εταιρειών αξιολόγησης για την Ιταλία.

Tesla: μείωση

τιμών στις ΗΠΑ

Η Tesla μειώνει στις ΗΠΑ τις τιμές των μοντέλων Model Y, Model X και Model S κατά 2.000 δολάρια την Παρασκευή, λίγες ημέρες αφότου οι παραδόσεις του πρώτου τριμήνου από την αυτοκινητοβιομηχανία υποχώρησαν κάτω από τις προσδοκίες της αγοράς. Η Tesla μείωσε τις τιμές για τη βασική της έκδοση Model Y στα 42.990 δολάρια, ενώ οι εκδόσεις μεγάλης εμβέλειας και απόδοσης κοστολογούνται τώρα στα 47.990 και 51.490 δολάρια αντίστοιχα.

TaNea.gr

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More