Tuesday, September 17, 2024
Home » Διάκριση Ξανά της Island Blue Cyprus με Ευρωπαϊκά Βραβεία το 2024

Διάκριση Ξανά της Island Blue Cyprus με Ευρωπαϊκά Βραβεία το 2024

0 comments

Η Island Blue Cyprus, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της αρχιτεκτονικής, συνεχίζει να θέτει νέα πρότυπα αριστείας, κερδίζοντας για άλλη μια φορά κορυφαίες διακρίσεις το 2024. Η εταιρεία έλαβε βραβεία στις κατηγορίες

  • Apartment/Condominium, Residential Development 20+ Units και
  • Architecture Multiple Residence με το νέο της έργο, The King Residences.

Το έργο The King Residences, ένα εξαιρετικό παράδειγμα σχεδίασης και ανάπτυξης από την Island Blue Cyprus, έχει αναγνωριστεί για την καινοτόμο αρχιτεκτονική του και την ανώτερη οικιστική ανάπτυξη. Το έργο αυτό αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στη δημιουργία σύγχρονων χώρων διαβίωσης που συνδυάζουν άψογα την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου 2024 στο φημισμένο London Marriott Hotel Grosvenor Square, Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η μεγαλειώδης εκδήλωση θα τιμήσει τη σημαντική συμβολή της Island Blue Cyprus στους τομείς της αρχιτεκτονικής και του real estate, ενισχύοντας περαιτέρω τη φήμη της ως πρωτοπόρος στον κλάδο.

Με αυτή τη νέα σειρά διακρίσεων, η Island Blue Cyprus αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στην αριστεία, συνεχίζοντας να ωθεί τα όρια της αρχιτεκτονικής και της οικιστικής ανάπτυξης.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More