Wednesday, October 9, 2024
Home » ΔΗΣΥ: Ενάντια στις οριζόντιες αυξήσεις στο Δημόσιο

ΔΗΣΥ: Ενάντια στις οριζόντιες αυξήσεις στο Δημόσιο

0 comments

Εναντίον των οριζόντιων αυξήσεων στον δημόσιο τομέα το ΔΗΣΥ σύμφωνα με δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και Βουλευτή κ. Ονούφριου Κουλλά .

Συγκεκριμένα αναφέρει πως είμαστε εναντίον των οριζόντιων αυξήσεων επειδή ευνοούν περισσότερο τους υψηλόμισθους και αδικούν τους χαμηλόμισθους.

Ο κ. Κουλλά πιστεύει ότι στις παρούσες συνθήκες ακρίβειας και υψηλών επιτοκίων οφείλουμε να έχουμε πιο στοχευμένες πολιτικές. Για τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τις οικογένειες με παιδιά και φοιτητές, τη μεσαία τάξη, ανεξαρτήτως του που εργάζονται.

Να δώσουμε περισσότερα σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Επισημαίνει ότι το κρατικό μισθολόγιο ήταν €3.2δις το 2022 και το 2025, μαζί και με άλλες πολιτικές της κυβέρνησης, θα είναι €4.3δις. Αύξηση €1.100εκ. σε 3 χρόνια ή σε ποσοστό 35%.

Τέλος σημειώνει πως επαναλάβαμε επίσης τη θέση μας κατά τη συζήτηση σήμερα, για την αναγκαιότητα αναβάθμισης των χαμηλόμισθων υπαλλήλων της Α1 κλίμακας που έμειναν πίσω από την προηγούμενη συμφωνία. Έτσι συμβάλουμε σε μια δικαιότερη κατανομή των κρατικών πόρων.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More