Monday, October 14, 2024
Home » Δεν νοείται να μείνει έξω η ΑΗΚ

Δεν νοείται να μείνει έξω η ΑΗΚ

0 comments

Είναι θετικό που το διοικητικό συμβούλιο της ΑΗΚ δεν παρασύρθηκε από την οργίλη και βεβιασμένη αντίδραση συντεχνιακών στην πρόταση του υπουργού Ενέργειας να εξεταστεί τρόπος συμμετοχής της ΑΗΚ, μάλλον με την επιχειρησιακή μονάδα της Μεταφοράς, στην επένδυση της ηλεκτρικής διασύνδεσης.

Ήδη άρχισε η συζήτηση του θέματος σε μια πρώτη συνεδρία του δ.σ. και θα ακολουθήσουν και άλλες. Διότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική προοπτική για την ΑΗΚ, το μέλλον και τον ρόλο της, αλλά και για τον τόπο.

Και είναι δυο φορές θετικό αυτό που ακούγεται και μάλλον επιβεβαιώνεται. Ότι σημαντική μερίδα των μελών του δ.σ. της ΑΗΚ έχουν την άποψη πως δεν νοείται μια τόσο σημαντική προοπτική επένδυσης για το κράτος να συζητείται ή να υλοποιείται χωρίς την άμεση και πρωταγωνιστική εμπλοκή της ΑΗΚ.

Από εκεί και πέρα, το θέμα χρήζει διεξοδικής συζήτησης και απαιτεί πρωτίστως καλή θέληση. Mε καλή θέληση και συνεργασία μπορούν να βρεθούν ασφαλείς εναλλακτικές επιλογές, για να γίνει αυτό που είναι αναγκαίο:Να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία της ΑΗΚ για το δημόσιο συμφέρον.

ΧΡΥΜΑ

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More