Thursday, September 19, 2024
Home » Δεν κόβει τις πολλαπλές συντάξεις και ζητά γνωμάτευση Νομικής Υπηρεσίας o Γενικός Λογιστής

Δεν κόβει τις πολλαπλές συντάξεις και ζητά γνωμάτευση Νομικής Υπηρεσίας o Γενικός Λογιστής

0 comments

Δεν κόβει τις πολλαπλές συντάξεις και ζητά γνωμάτευση Νομικής Υπηρεσίας o Γενικός Λογιστής

Δεν κόβει τις πολλαπλές συντάξεις ο Γενικός Λογιστής και αναμένει γνωμάτευση από τη νομική υπηρεσία παρά τα όσα αναφέρει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Ο γενικός λογιστής της Δημοκρατίας Ανδρέας Αντωνιάδης αναμενόταν να στείλει την Τετάρτη επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, ζητώντας του να γνωματεύσει επί των θέσεων τις οποίες ανέπτυξε ο Γενικός Ελεγκτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΠΡΟΣ / ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία ότι ζητούσαν 1.800 ευρώ για να…

«Σαθρή εικόνα» και σοβαρές παραβιάσεις στην έκθεση της Ελεγκτικής για…

Αυτά είναι τα μέλη του Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Μάλιστα μιλώντας στην ιστοσελίδα philenews αφού εξέφρασε την εκτίμηση και τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Γενικού Ελεγκτή, ανέφερε, πως η ισχύουσα γνωμάτευση που έχει ενώπιον του, δεν του επιτρέπει να προχωρήσει στον τερματισμό καταβολής των πολλαπλών συντάξεων. Αν το περιεχόμενο της νέας γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα είναι τέτοιο που διαφοροποιεί τα δεδομένα και κλίνει υπέρ του τερματισμού παροχής των συντάξεων, αυτό θα πράξουμε, είπε ο κ. Αντωνιάδης. Ενώ μέσω της ιστοσελίδας ήρθε και η απάντηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος αναγνώρισε το δικαίωμα του γενικού λογιστή να προσφύγει στην νομική υπηρεσία σημειώνει ωστόσο ότι αν διενεργήσει παράνομες πληρωμές για το μήνα Ιανουάριο ή Φεβρουάριο η αναμονή της γνωμάτευσης δεν θα αποτελεί κατ’ εμάς ικανοποιητική δικαιολογία».

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More