Tuesday, September 17, 2024
Home » ΓΔ Περιβάλλοντος για ΟΕΔΑ Πεντακώμου: Διαχειριζόμαστε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

ΓΔ Περιβάλλοντος για ΟΕΔΑ Πεντακώμου: Διαχειριζόμαστε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

0 comments

Αυτή τη στιγμή διαχειριζόμαστε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των πολλαπλών και πολυετών προβλημάτων που προέκυψαν απαντά η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Ο Φιλελευθέρος” για τον ΟΕΔΑ Πεντακώμου.

Προσθέτει ότι η σωστή λειτουργία και η αναβάθμιση του ΟΕΔΑ Πεντακώμου, στο πλαίσιο της ολιστικής και ορθής διαχείρισης όλων των μονάδων και υποδομών διαχείρισης αποβλήτων, όπως προνοεί και η στρατηγική η οποία ακολουθείται, “είναι βασική μας προτεραιότητα, στη βάση της οποίας εργαζόμαστε με αφοσίωση”.

Σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση, το δημοσίευμα “περιγράφει μια κατάσταση η οποία από το 2017 λειτουργούσε λάθος, συνεπεία της αδυναμίας του εργολάβου να εκπληρώσει τις πρόνοιες της σύμβασης”.

Αναφέρει ότι το κράτος “έλαβε τη γενναία απόφαση να παραλάβει αυτή τη μονάδα, γνωρίζοντας ότι παραλάμβανε μία χαώδη κατάσταση, στην προσπάθειά του να τερματίσει τα επί σειρά ετών λάθη για τα οποία υπάρχουν εν εξελίξει δικαστικές διαδικασίες”.

ΚΥΠΕ

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More