Monday, September 9, 2024
Home » Βολές σε νέα διοίκηση και αρμόδιες αρχές

Βολές σε νέα διοίκηση και αρμόδιες αρχές

0 comments

«Με βαραίνει ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα μια σύμπραξη της PcW – και για αυτό δεν έγιναν σωστά οι έλεγχοι – με τη νέα διοίκηση της εταιρείας και την ανοχή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ο νους μου όλο αυτό το διάστημα είναι εκεί. Για ποιον λόγο πέντε χρόνια έχουν πουληθεί τα πάντα και συνεχίζεται ένα ψέμα μέχρι σήμερα; Είμαι τόσο στεναχωρημένος… Κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε κάποιο ίδρυμα για κατάθλιψη, θα το παλέψω όμως για να αποκατασταθούν οι άνθρωποι… Αυτό ήθελα να πω γιατί είναι μέσα μου».

Με τα λόγια αυτά έκλεισε χθες την τριήμερη απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο που τον οδήγησε στο εδώλιο περιοριζόμενος να μιλήσει μόνο για «ωραιοποίηση στοιχείων».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας ο κατηγορούμενος απάντησε σε ερωτήσεις της έδρας υπερασπιζόμενος για μια ακόμα φορά τον εαυτό του, την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και την υστεροφημία της εταιρείας που έχτισε.

Εισαγγελέας: Η «Alvarez & Marsal» λέει ότι το 73% του κύκλου εργασιών σας ήταν εικονικό. Τι λέτε για αυτό;

Κατηγορούμενος: Δεν ισχύει.

Εισαγγελέας: Τι ισχύει;

Κατηγορούμενος: Ηταν κατά 80% πραγματικός.

Εισαγγελέας: Γιατί υπήρξε αυτή η ιστορία με τους πλασματικούς τζίρους;

Κατηγορούμενος: Θέλανε να δείχνουμε κάτι παραπάνω. Μάλλον αυτή η ωραιοποίηση που λέγαμε…

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Στη συνέχεια η «σκυτάλη» των απολογιών πέρασε στον γιο του Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ο οποίος αναφερόμενος στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μίλησε για την «αρχή του ενός ανδρός».

Ο κατηγορούμενος στο πρώτο μέρος της απολογίας του αναφέρθηκε στις σπουδές και στην ενασχόλησή του με την εταιρεία του πατέρα του. «Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν ενός ανδρός αρχή. Ο πατέρας μου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ενιωθα ότι δεν ακουγόμουν» είπε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More