Sunday, September 8, 2024
Home » Βαρύ πρόστιμο στην εταιρεία πασίγνωστου Κύπριου μεγαλοϊδιοκτήτη και επιχειρηματία ακινήτων στο Λονδίνο

Βαρύ πρόστιμο στην εταιρεία πασίγνωστου Κύπριου μεγαλοϊδιοκτήτη και επιχειρηματία ακινήτων στο Λονδίνο

0 comments

Βαρύ πρόστιμο στην εταιρεία πασίγνωστου Κύπριου μεγαλοϊδιοκτήτη και επιχειρηματία ακινήτων στο Λονδίνο

Πρόστιμο επιβλήθηκε στην εταιρεία Κύπριου πασίγνωστου μεγαλοϊδιοκτήτη και επιχειρηματία ακινήτων στο Λονδίνο. Ο εν λόγω επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή το 2015, ωστόσο την επιχείρηση ανέλαβαν τα τρία παιδιά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Landlord Zone UK, στην εταιρεία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 67 χιλιάδων λιρών, για παραβιάσεις των όρων άδειας πολυκατοικίας. Η εταιρεία, έχει πλέον εγγραφεί στο «μητρώο απατεώνων ιδιοκτητών του Λονδίνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζόκερ: Ιδού οι τυχεροί αριθμοί

Σχόλιο Σωτήρη Παρούτη: Κάποιοι εφ΄ όρου ζωής με πολλαπλές συντάξεις…

Τουρκικό Υπουργείο Ενέργειας: Δεν έχουμε περιθώριο να ζημιώσουμε το ψευδοκράτος…

Η οικογένεια έχει εκτιμώμενη περιουσία 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών από ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο πολυτελείς διευθύνσεις στο κεντρικό Λονδίνο καθώς και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο βόρειο τμήμα της πόλης.

Ο κυπριακής καταγωγής επιχειρηματίας, ξεκίνησε να επενδύει σε ακίνητα στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1970. Τα τρία παιδιά του, συνέχισαν να αναπτύσσουν την επιχείρηση από το θάνατό του το 2015 και τώρα κατέχουν 3,25 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια εμπορικής ακίνητης περιουσίας στο κεντρικό Λονδίνο.

Σε μία από τις πολυκατοικίες, που βρίσκεται πάνω από ένα φαρμακείο, το Camden Council βρήκε ότι οι όροι άδειας είχαν παραβιαστεί πέντε φορές, με αποτέλεσμα να επιβληθούν πρόστιμα ύψους σχεδόν £40.000, συμπεριλαμβανομένου ενός για £17.500. Τρία από τα πρόστιμα που αφορούν την εταιρεία του Κύπριου επιχειρηματία ανήκουν στη σοβαρή κατηγορία, ενώ τα άλλα τέσσερα θα χαρακτηρίζονται μέτρια.

«Μόλις αντιληφθήκαμε τις παραβιάσεις, ξεκινήσαμε μια διαδικασία για την αποκατάστασή τους με ιδιαίτερη εστίαση για να διασφαλίσουμε ότι δεν κινδυνεύουν ενοικιαστές», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More