Monday, September 9, 2024
Home » Αύξηση σε αξία και όγκο λιανικού εμπορίου τον Νοέμβριο

Αύξηση σε αξία και όγκο λιανικού εμπορίου τον Νοέμβριο

0 comments

Αύξηση σε αξία και όγκο λιανικού εμπορίου τον Νοέμβριο

Ανοδικές τάσεις στο λιανικό εμπόριο καταγράφηκαν τον Νοέμβριο του 2023, σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.

Συγκεκριμένα Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου αυξήθηκε τον Νοέμβριο 2023 κατά 5,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Για την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2023 υπήρξε αύξηση 9,4%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλούν τον Γενικό Εισαγγελέα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύδει εάν…

Το κυπριακό βιώσιμο ομόλογο κορυφαίο ομόλογο ΕSG του 2023

Δήλωση ΥΕ/ΑΠ Μπορέλ και του Επιτρόπου Γιάνες Λέναρτσιτς για το…

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στην αξία καταγράφηκαν στο λιανικό εμπόριο τροφίμων, ποτών και ειδών καπνού σε ειδικευμένα καταστήματα (13,4%), σε εδώδιμα προϊόντα (10%).

Κατά τον ίδιο μήνα ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου αυξήθηκε κατά 5,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Για την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2023 υπήρξε αύξηση 6,1%.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στον όγκο καταγράφηκαν σε μια κατηγορία στην οποία συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός, κουρτίνες, χαλιά, βιβλία, γραφική ύλη, αθλητικός εξοπλισμός, παιγνίδια, άνθη, φυτά, ρολόγια, κοσμήματα (11,5%) και στο Λιανικό εμπόριο τροφίμων, ποτών, καπνού σε ειδικευμένα καταστήματα (9,3%).

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More