Friday, September 20, 2024
Home » Αυτή είναι η θέση της ΔΕΦΑ μετά τα ευρήματα της έκθεσης της Ελεγκτικής για το τερματικό έλευσης ΥΦΑ: «Λανθασμένα συμπεράσματα»

Αυτή είναι η θέση της ΔΕΦΑ μετά τα ευρήματα της έκθεσης της Ελεγκτικής για το τερματικό έλευσης ΥΦΑ: «Λανθασμένα συμπεράσματα»

0 comments

Αυτή είναι η θέση της ΔΕΦΑ μετά τα ευρήματα της έκθεσης της Ελεγκτικής για το τερματικό έλευσης ΥΦΑ: «Λανθασμένα συμπεράσματα»

Ξεκαθαρίζει τη θέση της η ΔΕΦΑ, μετά την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το τερματικό έλευσης ΥΦΑ, σύμφωνα με την οποία εντοπίστηκαν σοβαρές παραβιάσεις.

Αναλυτικά τα ευρήματα της έκθεσης ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός για αγνοούμενο μετανάστη – Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του

«Είναι θράσος να κλείνεις το δημόσιο πεζοδρόμιο και να το…

Φρίκη στην Ελλάδα: 56χρονος βίαζε την κόρη της συντρόφου του…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του OMEGA, ζητήθηκε η θέση των νομικών συμβούλων της ΕΤΥΦΑ για το κατά πόσον η δημοσίευση της εν λόγω Ειδικής Έκθεσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, τυχόν να επηρεάσει αρνητικά την ΕΤΥΦΑ στα πλαίσια της Διαιτησίας. Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, «[…] Η εν λόγω Έκθεση προβαίνει σε σειρά ευρημάτων τα οποία ουσιαστικά υιοθετούν αβασάνιστα σε κάποια θέματα, ισχυρισμούς της Κοινοπραξίας του Εργολάβου και τα οποία οι νομικοί σύμβουλοι θεωρούν ότι θα αποτελέσουν ευρύτατα των Δικηγόρων του Εργολάβου στην υπό εξέλιξη Διαιτησία […]», εναντίων της ΚΔ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OMEGA, όπως προκύπτει από την Έκθεση, «πολλές από τις πληροφορίες δόθηκαν σε κατ’ ιδίαν συνάντηση του τότε Συντονιστή Σύμβασης με την Ελεγκτική Υπηρεσία και γίνεται αναφορά σε αρκετά σημεία στην επιστολή παραίτησης του ΣΣ. Όπως διαφαίνεται από την παρούσα δεν δόθηκε η ορθή και/ή ολοκληρωμένη εικόνα αφού κάνει αναφορές σε ισχυρισμούς του ΣΣ ο οποίος συναντήθηκε με τον ΓΕ στις 28/8 ενώ παραιτήθηκε στις 30/8/2023.

Διαπιστώνεται επίσης, ότι ο Γενικός Ελεγκτής βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα σε σχέση με εγκρίσεις υπεργολάβων που αποδίδονται προς τον ΓΔ της ΕΤΥΦΑ αφού δεν τεκμηριώνεται ούτε στο κυρίως μέρος της έκθεσής του».

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More