Thursday, September 19, 2024
Home » Αρχή από τις 8/7 οι πολεοδομικές και οικοδομικές άδειας από την ΕΟΑ Λεμεσού

Αρχή από τις 8/7 οι πολεοδομικές και οικοδομικές άδειας από την ΕΟΑ Λεμεσού

0 comments

Αρχή από τις 8/7 οι πολεοδομικές και οικοδομικές άδειας από την ΕΟΑ Λεμεσού

Ενημέρωση για το πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού για θέματα πολεοδομικής και οικοδομικής αδειοδότησης από τον ΕΟΑ Λεμεσού.

Ενημερώνεται το κοινό από την ΕΟΑ ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή του σε θέματα πολεοδομικής και οικοδομικής αδειοδότησης, από τις 8 Ιουλίου 2024, θα πρέπει να επικοινωνεί με το κέντρο εξυπηρέτησης του ΕΟΑ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25271000, για τη διευθέτηση ραντεβού με Λειτουργούς του Οργανισμού.

Ωράρια Συναντήσεων Λειτουργών ΕΟΑ με Κοινό/Μελετητές:

• Για την πολεοδομική αδειοδότηση, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται την Τρίτη και την Παρασκευή από τις 11:30 έως τις 14:00.

• Για την οικοδομική αδειοδότηση, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται τη Δευτέρα και την Πέμπτη από τις 11:30 έως τις 14:00.

Παράκληση από τον ΕΟΑ Λεμεσού το κοινό να διευθετεί τις συναντήσεις του σύμφωνα με τα παραπάνω ωράρια για να διασφαλίζεται η έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του. Οι ώρες επικοινωνίας για διευθέτηση συνάντησης με τους Λειτουργούς της Διεύθυνσης Αδειοδότησης είναι μεταξύ 8:30πμ-14:30μμ.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More