Friday, September 20, 2024
Home » Απόφαση Εφόρου Ελ. Κρατικών Ενισχύσεων για την προώθηση ηλεκτροκίνησης

Απόφαση Εφόρου Ελ. Κρατικών Ενισχύσεων για την προώθηση ηλεκτροκίνησης

0 comments

Απόφαση Εφόρου Ελ. Κρατικών Ενισχύσεων για την προώθηση ηλεκτροκίνησης

Απόφαση σε σχέση με το Μέτρο Ενίσχυσης που στοχεύει στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης μέσω της ανάπτυξης ενός εκτεταμένου δικτύου σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (με απώτερο στόχο την εγκατάσταση τουλάχιστον 1.000 δημοσίως προσβάσιμων σημείων), εξέδωσε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων κα Στέλλα Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, ο προϋπολογισμός του παρόντος Μέτρου (Φάση Β’) ανέρχεται στα €2.500.000, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του Μέτρου που περιλαμβάνει και τις δύο Φάσεις (Α’ και Β’) ανέρχεται στα €3.700.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα: Βάνδαλοι λεηλάτησαν δυο νεκροταφεία

LIVE: ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ (19:00)

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στο Πακιστάν – Πρώτοι οι…

H διάρκεια εφαρμογής του Μέτρου θα είναι η περίοδος 2024 – 2026, ενώ αρμόδια Αρχή για την εφαρμογή και την υλοποίηση του Μέτρου είναι το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Το Μέτρο περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) Κύπρου για την περίοδο 2022 – 2026 και θα χρηματοδοτηθεί από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), στο πλαίσιο του Μέτρου C2.2I2.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφόρου, δικαιούχοι του Μέτρου είναι όλες οι κατηγορίες επιχειρήσεων, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) και Μεγάλες Επιχειρήσεις, που βρίσκονται εγκατεστημένες ή θα εγκατασταθούν στην Κύπρο, εξαιρουμένων των περιοχών στις οποίες η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν ασκεί αποτελεσματικό έλεγχο λόγω της τουρκικής εισβολής.

(ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΗΦ)

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More