Monday, September 9, 2024
Home » Απότομη βύθιση της αγοράς

Απότομη βύθιση της αγοράς

0 comments

Μετά το ράλι του Bitcoin σε ιστορικά υψηλά η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μειώθηκε κατά 7% στην πιο απότομη πτώση της εφέτος. Το Bitcoin υποχώρησε από το υψηλό των $73.000 σε $64.400 στις αρχές της εβδομάδας, συνεχίζοντας τις πολύ έντονες διακυμάνσεις. Ο Coindesk 20, ο ευρείας βάσης δείκτης των περισσότερων κρυπτονομισμάτων, σημείωσε πτώση πάνω από 8%. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων υπέστησαν απώλειες άνω των 800 εκατ. δολαρίων, το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό εφέτος.

Ιστορικό συναλλαγών

Δικαστήριο της Νιγηρίας διέταξε την Binance να παράσχει στην εποπτική Επιτροπή Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Εγκλημάτων της χώρας (EFCC) ολοκληρωμένες πληροφορίες για όλα τα άτομα από τη Νιγηρία που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της. Η προσωρινή εντολή έρχεται ύστερα από προηγούμενη αναφορά ότι η Νιγηρία είχε ζητήσει από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων να παραδώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους 100 κορυφαίους χρήστες της στη χώρα και όλο το ιστορικό συναλλαγών που εκτείνεται στους τελευταίους έξι μήνες.

Πορτοφόλι GrabPay

Η εφαρμογή πληρωμών Grab επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων για δραστηριότητες όπως μετακινήσεις, παράδοση φαγητού και άλλες ψηφιακές πληρωμές στη Νότια Ασία. Χρησιμοποιείται σε οκτώ έθνη της περιοχής, αλλά η τρέχουσα υπηρεσία φαίνεται να ισχύει προς το παρόν μόνο για τη Σιγκαπούρη. «Η Grab συνεργάστηκε με τον αδειοδοτημένο πάροχο πληρωμών Triple-A για να επιτρέψει στους χρήστες να ανανεώνουν το πορτοφόλι GrabPay μέσω ψηφιακών μεριδίων πληρωμής» αναφέρεται.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More