Monday, September 9, 2024
Home » Αποκατάσταση όλων των σχολείων σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα

Αποκατάσταση όλων των σχολείων σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα

0 comments

Μνημόνιο Συνεργασίας για την αποκατάσταση όλων των σχολικών μονάδων στηΘεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, υπεγράφη χθες, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, την πρόεδρο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Μελίνα Τραυλού και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» Αθανάσιο Γιάνναρη.

Τα έργα θα εκτελεστούν με βάση το Αρθρο 25 του Νόμου 5049/2023, που αφορά τις διαδικασίες κατεπείγουσας εκτέλεσης έργων από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τους εποπτευόμενους φορείς του, δήλωσε ο Χ. Σταϊκούρας.

Η πρόεδρος της ΕΕΕ Μελίνα Τραυλού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού, πριν από περίπου δύο μήνες, για τη συμβολή μας στην αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και στις γύρω περιοχές. Εμείς, ως ελληνικός εφοπλισμός, ανταποκριθήκαμε άμεσα και σε διάστημα λιγότερο των 10 ημερών συγκεντρώσαμε στο ειδικό μας ταμείο πάνω από 50 εκατομμύρια, όπως μας ζητήθηκε από την πατρίδα. Η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών και ο ελληνικός εφοπλισμός διαχρονικά στηρίζει την παιδεία και είμαστε υπερήφανοι που θα αναλάβουμε τα 33 σχολεία, που είναι και το σύνολο των σχολικών μονάδων που έχουν πληγεί. Είμαστε δίπλα σας, δίπλα στην πατρίδα, όπως πάντα».

Λ.Κ.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More