Tuesday, September 17, 2024
Home » Αποζημίωση έως 180.000 στο νέο πρόγραμμα εθελουσίας

Αποζημίωση έως 180.000 στο νέο πρόγραμμα εθελουσίας

0 comments

Εως τις 26 Φεβρουαρίου 2023 θα βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου εργαζομένων στην Eurobank, το οποίο κοινοποιήθηκε χθες στο προσωπικό της τράπεζας και προβλέπει αποζημιώσεις έως 180.000 ευρώ.

Οπως διευκρινίζεται η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι προαιρετική και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιλέξουν εφόσον θέλουν έχοντας τέσσερις διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις. Το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Εurobank είναι το πρώτο το οποίο δίνει ως επιλογή και αναγκαστική άδεια επτά ετών, ενώ παρέχει 40 μεικτούς μισθούς συν τέσσερις για κάθε παιδί που έχει ο εργαζόμενος. Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν την αποχώρησή τους με εφάπαξ παροχή ενός συνολικού ποσού το οποίο θα καταβληθεί σε προκαθορισμένη ημερομηνία και όχι αργότερα από την ημερομηνία αποχώρησής τους.

Τι προβλέπεται

Επίσης, κάποιο από τα ακόλουθα προγράμματα αναγκαστικής άδειας (sabbatical) και συγκεκριμένα:

n Παροχή 80% του μεικτού μηνιαίου συμβατικού μισθού και απόδοση των αντίστοιχων εργοδοτικών εισφορών στους ασφαλιστικούς φορείς για τα επόμενα δυο έτη, λαμβάνοντας αναγκαστική άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συν 60% επί του εφάπαξ ποσού, που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας.

n Παροχή σταδιακής μηνιαίας καταβολής μεικτών μισθών και απόδοση των αντίστοιχων εργοδοτικών εισφορών στους ασφαλιστικούς φορείς για τα επόμενα πέντε έτη, 80% του μεικτού μηνιαίου συμβατικού μισθού με αναγκαστική άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συν ενός εφάπαξ ποσού (50% επί του εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας.

n Παροχή σταδιακής μηνιαίας καταβολής μεικτών μισθών και απόδοση των αντίστοιχων εργοδοτικών εισφορών στους ασφαλιστικούς φορείς, 70% του μεικτού μηνιαίου συμβατικού μισθού για τα επόμενα επτά έτη με αναγκαστική άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συν ενός εφάπαξ ποσού (50% επί του εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας, καθώς και ένταξη σε καθεστώς μερικής απασχόλησης (5 ωρών ημερησίως, δηλαδή 25 ωρών εβδομαδιαίως).

Το πρόγραμμα αφορά όσους είναι γεννημένοι πριν από την 1η Ιανουαρίου 1985 και συμπληρώνουν 8 χρόνια πραγματικής ή αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Ομιλο κατά την 31η Δεκεμβρίου 2024 και δεν απασχολούνται στις λειτουργικές βελτιώσεις δικτύου καταστημάτων, εργασίες συναλλακτικής τραπεζικής και κεντροποιημένων υπηρεσιών ομίλου.

Επίσης όσους είναι γεννημένοι πριν από την 1η Ιανουαρίου 1972 και συμπληρώνουν 8 χρόνια πραγματικής ή αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Ομιλο κατά την 31η Δεκεμβρίου 2024 ανεξαρτήτως μονάδας, θέσης εργασίας.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More