Sunday, September 8, 2024
Home » Αντιμέτωποι με εκποιήσεις, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι αγοραστές ακινήτων 

Αντιμέτωποι με εκποιήσεις, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι αγοραστές ακινήτων 

0 comments

Εξόχως σοβαρό είναι το ζήτημα δηλώνει στο philenews podcast ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Νίκος Γεωργίου, μετά την απόφαση του εφετείου να κρίνει αντισυνταγματικές τις πρόνοιες της νομοθεσίας που επιτρέπει στους εγκλωβισμένους αγοραστές ακινήτων να αποκτήσουν τίτλο για το ακίνητο τους.

Ο κύριος Γεωργίου είπε ότι δεν μπορεί πλέον να περνά πρόταση νόμου για παράταση ενός χρόνου, κάτι που βοήθησε χιλιάδες κόσμου να αποκτήσουν την κυριότητα της περιουσίας τους. Δεν απέκλεισε να βρεθούν εγκλωβισμένο αγοραστές, αντιμέτωποι με εκποιήσεις, αλλά και χωρίς καν δικαίωμα στο ακίνητο τους, το οποίο μπορεί να απωλέσουν, ακόμα κι αν το αγόρασαν καταβάλλοντας το σύνολο της αξίας του.

Χωρίς τίτλο ιδιοκτησίας, σημείωσε ο βουλευτής, καμιά πρόσβαση στη διαχείριση του σπιτιού ή διαμερίσματος έχει ο ιδιοκτήτης και οι ευθύνες βαραίνουν αρκετούς, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ο εργολάβος ή ο επιχειρηματίας ανάπτυξης γης, έκανε και τον δικηγόρο και έδινε στον αγοραστή, ένα πιστοποιητικό χωρίς καμιά ισχύ.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More