Friday, September 20, 2024
Home » Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση του ΠΣΣΕ

Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση του ΠΣΣΕ

0 comments

Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση του ΠΣΣΕ

Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση του Παγκύπριου συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού για το 2023-2026.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, υπογράφηκε την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, μεταξύ του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και των συντεχνιών ΟΙΥΚ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ η συλλογική σύμβαση του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού για την περίοδο από 1/7/2023 – 31/12/2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία – «Έσβησε» στην άσφαλτο μπροστά στα μάτια της…

Αυξημένα μέτρα για διαρρήξεις από την Αστυνομία που συστήνει προσοχή

Αναβλήθηκε στα κατεχόμενα η «εκδίκαση» της υπόθεσης του δημοσιογράφου Κισμίρ

Εκ μέρους του ΠΣΣΕ τη συλλογική σύμβαση υπόγραψε ο πρόεδρος του Ηλίας Δημήτριου και εκ μέρους των συντεχνιών ΟΙΥΚ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ, οι Ζάχος Φυσεντζίδης και Ορφέας Παναγίδης, αντίστοιχα. Καταλυτικό ρόλο στη θετική κατάληξη της όλης διαδικασίας είχε και ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, Γιάννης Νικολαΐδης.

Η συλλογική σύμβαση, καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων στο ΠΣΣΕ, στα Επαρχιακά Συντονιστικά Συμβούλια Εθελοντισμού Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Αμμοχώστου, καθώς και τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα Κοινωνική Εργασία χωρίς Αμοιβή (Εναλλακτικές ποινές Φυλάκισης).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα συλλογική σύμβαση προνοεί αυξήσεις στο Ταμείο Προνοίας του Προσωπικού, την εισαγωγή του θεσμού του Ταμείου Ευημερίας, καθώς και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης όλου του προσωπικού στις κλίμακες που έχουν συμφωνηθεί.

Το ΠΣΣΕ αποτελεί το συντονιστικό όργανο των εθελοντικών οργανώσεων του τόπου και βασικοί του στόχοι είναι χάραξη πολιτικής στον τομέα της εθελοντικής κοινωνικής πρόνοιας και για υπεύθυνη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διαμόρφωση και εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής του κράτους.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More