Monday, September 9, 2024
Home » Αναγνώριση των μεταρρυθμίσεων

Αναγνώριση των μεταρρυθμίσεων

0 comments

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης ανέφερε πως «ο Economist αναγνωρίζει τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και τη σημαντική πρόοδο σε βασικούς οικονομικούς δείκτες όπως η αύξηση του ΑΕΠ, η μείωση της ανεργίας, ο πληθωρισμός κ.λπ.».

Η ανάλυση αυτή, μάλιστα, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την καταστροφολογία και τον μηδενισμό σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή. Επίσης αναφέρει πως δεν είναι μόνο ο «Economist» που αναγνωρίζει τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει.

Είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι ο ΟΟΣΑ, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και οι Ευρωπαίοι και διερωτάται μεταξύ άλλων: «Τι συνέβη άραγε; Ολοι οι παραπάνω συμμετέχουν σε μια διεθνή συνωμοσία υπέρ της κυβέρνησης και εναντίον της αντιπολίτευσης; Ή μήπως εμείς στην κυβέρνηση έχουμε καταφέρει να εξαπατήσουμε τους πάντες, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ;».

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More