Friday, September 20, 2024
Home » Αιχμές ΔΗΣΥ για πολλαπλές συντάξεις

Αιχμές ΔΗΣΥ για πολλαπλές συντάξεις

0 comments

Με συνταγματικά ορθό τρόπο θα πρέπει να επιλυθεί το θέμα τωνπολλαπλών συντάξεων των κρατικών αξιωματούχων, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, για να μην γίνει, όπως υποστηρίζει, άλλο ένα μετέωρο βήμα.

Την ίδια ώρα ο ΔΗΣΥ, αφήνει αιχμές κατά της Κυβέρνησης για την καθυστέρηση στην κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου. «Πριν από δέκα μήνες η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να φέρει μια ολιστική προσέγγιση. Δεν έχει φέρει ακόμη ούτε ένα νομοσχέδιο αλλά και αυτά που εξήγγειλε για να φέρει, υπάρχουν ήδη ως προτάσεις νόμου».

Μάλιστα ο ΔΗΣΥ δεν κρύβει και τη δυσαρέσκεια του ότι το αναμενόμενο νομοσχέδιο για την έστω εθελοντική αποποίηση συντάξεων, δεν θα ισχύει για τους υφιστάμενους αξιωματούχους, μεταξύ άλλων, σημειώνει, και των μελών της παρούσας κυβέρνησης. «Η Βουλή θα πρέπει να προχωρήσει με αποφασιστικότητα. Αυτό θα πράξουμε και ως Δημοκρατικός Συναγερμός που έχουμε τις δικές μας προτάσεις νόμου» καταλήγει.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More