Tuesday, October 22, 2024
Home » Αγορά ακινήτων: Η Κύπρος να πάρει μαθήματα από Ελλάδα

Αγορά ακινήτων: Η Κύπρος να πάρει μαθήματα από Ελλάδα

0 comments

Την ανάγκη η Κύπρος να εφαρμόσει τα μαθήματα από την Ελλάδα, ιδιαίτερα στην προετοιμασία μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών έργων, για να προσελκύσει σοβαρούς επενδυτές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δανός Διεθνείς Σύμβουλοι και Εκτιμητές Ακινήτων, στις 14 Οκτωβρίου, Τονίστηκε η ανάγκη η Κύπρος να υιοθετήσει πιο στρατηγική προσέγγιση για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων της.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσίαση του γενικού διευθυντή της Δανός Α.Ε., σε συνεργασία με την BNP Paribas Real Estate, Γιάννη Παρασκευόπουλου, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Κύπρος για να ακολουθήσει το επιτυχημένο μοντέλο της Ελλάδας, θα χρειαστεί να παρουσιάσει ελκυστικά και ώριμα προς επένδυση έργα που μπορούν να ανταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά.

Η Ελλάδα έχει σημειώσει μια εντυπωσιακή αναγέννηση στον τομέα των ακινήτων μετά από χρόνια οικονομικών δυσκολιών, κυρίως λόγω της ξένης επενδυτικής δραστηριότητας. Μόνο τους τελευταίους έξι μήνες, οι επενδύσεις σεξενοδοχεία στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα €400 εκατομμύρια, με τους θεσμικούς επενδυτές να επιστρέφουν στην αγορά, καθώς η χώρα ανέκτησε το επενδυτικό της αξιόχρεο.

Μια πρόσφατη διεθνής μελέτη …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ INCYPRUSPROPERTY.COM

Πηγή: philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More