Monday, September 9, 2024
Home » Άλλη μια εγγεγραμμένη στην Κύπρο εταιρεία στις νέες προσθήκες Αμερικανών στη λίστα κυρώσεων

Άλλη μια εγγεγραμμένη στην Κύπρο εταιρεία στις νέες προσθήκες Αμερικανών στη λίστα κυρώσεων

0 comments

Άλλη μια εγγεγραμμένη στην Κύπρο εταιρεία στις νέες προσθήκες Αμερικανών στη λίστα κυρώσεων

Σήμερα, το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ επέβαλε κυρώσεις σε δεκατρείς οντότητες και δύο ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στους τομείς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και τεχνολογίας της οικονομίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένων προσώπων που αναπτύσσουν ή προσφέρουν υπηρεσίες σε εικονικά περιουσιακά στοιχεία που επιτρέπουν την φοροδιαφυγή των Η.Π.Α. κυρώσεις. Πέντε οντότητες ορίστηκαν ότι ανήκουν ή ελέγχονται από πρόσωπα που ορίζονται από την OFAC.

Πολλά από τα άτομα και τις οντότητες που ορίζονται σήμερα διευκόλυναν συναλλαγές ή πρόσφεραν άλλες υπηρεσίες που βοήθησαν τις οντότητες που είχαν οριστεί να αποφύγουν τις κυρώσεις. Αυτές οι ονομασίες βασίζονται στη δράση του το Γραφείου Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων των ΗΠΑ στις 23 Φεβρουαρίου 2024 για να στοχεύσουν εταιρείες που εξυπηρετούν τη βασική χρηματοοικονομική υποδομή της Ρωσίας και να περιορίσουν τη χρήση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος από τη Ρωσία για να προωθήσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βροχές, ισχυρά μποφόρ, σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας στο «μενού»…

ΕΙΚΟΝΕΣ: Το νέο κεντρικό σημείο της Λευκωσίας στο οποίο εγκαταστάθηκαν…

Μονή Αββακούμ: Σε εξέλιξη η ποινική έρευνα για την υπόθεση

Μεταξύ των εταιρειών αυτών βρέθηκε ακόμη μια εγγεγραμμένη στην Κύπρο.

Η Tokentrust Holdings Ltd., ο πλειοψηφικός μέτοχος της Atomaiz ορίστηκε σύμφωνα με την Ε.Ο. 14024 για τη λειτουργία ή τη δραστηριότητα στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της οικονομίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More