Thursday, October 17, 2024
Home » Σύμπραξη UNDP-SocialTech Lab Κύπρου για το «BOOST: Urban Future Finance»

Σύμπραξη UNDP-SocialTech Lab Κύπρου για το «BOOST: Urban Future Finance»

0 comments

Το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη (UNDP) στην Ευρώπη και την Κεντρική Ασία ανακοίνωσε στις 11 Οκτωβρίου 2024, τη στρατηγική του συνεργασία με τον οργανισμό SocialTech Lab της Κύπρου για την υλοποίηση του προγράμματος επιτάχυνσης επιχειρήσεων «BOOST: Urban Future Finance».

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το SocialTech Lab, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στον εντοπισμό, την ανάπτυξη και την κλιμάκωση καινοτόμων χρηματοοικονομικών λύσεων, που προωθούν τον αστικό μετασχηματισμό στα Δυτικά Βαλκάνια. Οπως σημειώνεται, μέσω της συνεργασίας τους σηματοδοτείται ένα σημαντικό ορόσημο για το SocialTech Lab – έναν οργανισμό με έδρα την Κύπρο που εργάζεται στη διασταύρωση της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας και της οικοδόμησης της ειρήνης – καθώς επεκτείνει το έργο του πέρα από το νησί για να υποστηρίξει καινοτόμες λύσεις και να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη σε γειτονικές περιοχές.

“Με τη μεταφορά της τεχνογνωσίας του στα Δυτικά Βαλκάνια, ο οργανισμός SocialTech Lab έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους τοπικούς φορείς αλλαγής και να συμβάλει στον μετασχηματισμό της αστικής ανάπτυξης μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης εξατομικευμένου προγράμματος επιτάχυνσης επιχειρήσεων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More