Thursday, October 3, 2024
Home » Πρόταση στο τραπέζι για εξαγορά του ξενοδοχείου «Ρόδον» στον Αγρό

Πρόταση στο τραπέζι για εξαγορά του ξενοδοχείου «Ρόδον» στον Αγρό

0 comments

Πρόταση για απόκτηση του 100% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της Πρόοδος Δημόσια που είναι επί της ουσίας η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Ρόδον» στον Αγρό, βρέθηκε ενώπιον του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της Εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού ή Πρόοδος Δημόσια Λτδ το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έχει λάβει από επενδυτή προκαταρτική πρόταση ενδιαφέροντος για απόκτηση του 100% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο προτίθεται να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες και να μελετήσει την πιο πάνω πρόταση και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό αναλόγως των εξελίξεων.

Αναστολή διαπραγμάτευσης στο χρηματιστήριο μέχρι νεοτέρας

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, μετά από σχετική σημερινή ανακοίνωση της Εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» Δημόσια Λτδ και μετά από σχετικό αίτημα της, ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της από σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 και μέχρι την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης αναφορικά με τις εξελίξεις, ενόψει προκαταρκτικής πρότασης ενδιαφέροντος για απόκτηση του 100% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. Η πιο πάνω απόφαση λήφθηκε με βάση το Άρθρο 183 του περί Αξιών και Χρηματιστήριου Αξιών Κύπρου Νόμου.

Σημειώνεται επίσης ότι πέραν της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της πιο πάνω εταιρείας, δεν θα καταρτίζονται εξωχρηματιστηριακές συναλλαγές με βάση το Άρθρο 23 του Νόμου του ΧΑΚ ούτε συναλλαγές Over The Counter (OTC).

Πηγή: philenews.com

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise