Sunday, October 6, 2024
Home » Προς παράταση ημερομηνίας εξέτασης κριτηρίων για το «Ενοίκιο Έναντι Δόσης»

Προς παράταση ημερομηνίας εξέτασης κριτηρίων για το «Ενοίκιο Έναντι Δόσης»

0 comments

Ο Υπουργός Οικονομικών έχει δώσει οδηγίες για να δοθεί παράταση μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2024 για την ημερομηνία εξέτασης για το κριτήριο επιλεξιμότητας λήψης δημόσιου βοηθήματος, που αφορά αιτητές για συμμετοχή στο σχέδιο «Ενοίκιο Έναντι Δόσης» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων, Σταύρος Παπαδούρης.

Ο κ. Παπαδούρης με πρόσφατη επιστολή του ημερομηνίας 23/09/2024 προς τον Υπουργό Οικονομικών, είχε ζητήσει όπως η ημερομηνία εξέτασης για το κριτήριο επιλεξιμότητας λήψης δημόσιου βοηθήματος, που αφορά αιτητές του σχεδίου «ενοίκιο έναντι δόσης», προεκταθεί μέχρι και τις 06/09/2024 (ημερομηνία λήξης αποδοχής των αιτήσεων).

Στο αρχικό σχέδιο η περίοδος εξέτασης αφορούσε την περίοδο από 01/01/2021 – 31/12/2022. Η περίοδος αυτή επεκτάθηκε μέχρι και τις 31/12/2023, μετά από προγενέστερο αίτημα του, κατά την μεταξύ τους συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Μάκη Κεραυνό, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Υπουργός Οικονομικών, ανταποκρίθηκε ενημερώνοντας τον κ. Παπαδούρη με χθεσινή του επιστολή ότι έχει δώσει οδηγίες για να δοθεί η σχετική παράταση μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More