Friday, September 20, 2024
Home » Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Ubatt GmbH

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Ubatt GmbH

0 comments

Ο Ομιλος Sunlight συνεχίζει να επενδύει σε ένα βιώσιμο μέλλον με την πλήρη εξαγορά της Ubatt GmbH, της γερμανικής θυγατρικής της εταιρείας που ανήκει στον Ομιλο Olympia. Η Ubatt ειδικεύεται στη συλλογή και ανακύκλωση μπαταριών μολύβδου και λιθίου για την παραγωγή ενεργειας.

Η εταιρεία ήδη ανήκει κατά το ήμισυ στον Ομιλο Sunlight, o οποίος θα εξαγοράσει το υπόλοιπο 50% της Ubatt μέσω της θυγατρικής Sunlight Recycling που έχει

ως κύρια αποστολή την ανακύκλωση ενέργειας.

Ανακύκλωση

Η Ubatt συλλέγει σε ετήσια βάση περισσότερους από 58.000 τόνους χρησιμοποιημένων μπαταριών και μαζί με την ECORBA στην Ιταλία και τη μονάδα ανακύκλωσης της Sunlight Recycling στην Κομοτηνή συναποτελούν τον τομέα ανακύκλωσης του ομίλου.

Η συμφωνία για την πλήρη εξαγορά της Ubatt, η οποία περιμένει την έγκριση της γερμανικής επιτροπής ανταγωνισμού για την ολοκλήρωσή της, έρχεται μόλις τρεις μήνες μετά την απόφαση για απόσχιση του κλάδου ανακύκλωσης συσσωρευτών μολύβδου-οξέος από άλλα υλικά μολύβδου.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More