Tuesday, October 8, 2024
Home » Μάχη δισεκατομμυρίων μεταξύ Taylor Swift και Rihanna

Μάχη δισεκατομμυρίων μεταξύ Taylor Swift και Rihanna

0 comments

Οικονομική είδηση με καλλιτεχνικές προεκτάσεις παίζει σήμερα σε ξένα δημοσιογραφικά δίκτυα.

Η διάσημη ποπ-σταρ Τέιλορ Σουίφτ ξεπέρασε την επίσης σούπερ σταρ Rihanna σε έσοδα και περιουσιακά στοιχεί και θεωρείται τώρα η δεύτερη πλουσιότερη μουσικός στον κόσμο, μετά τον Jay-Z.

Σύμφωνα με το Euronews, η εκτιμώμενη σήμερα καθαρή περιουσία της Taylor Swift ανέρχεται στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου 1,45 δισεκατομμύρια ευρώ).

Ξεπερνά τη Rihanna στην πρώτη θέση και κατατάσσεται δεύτερη στη γενική λίστα των πλουσιότερων μουσικών, ακριβώς πίσω από τον Jay-Z, ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ).

Η Rihanna (1,4 δισεκατομμύρια δολάρια καθαρή περιουσία) εξακολουθεί πάντως να κατέχει τον τίτλο της «πλουσιότερης γυναίκας μουσικού όλων των εποχών», έχοντας κάποτε φτάσει στο ανώτατο όριο καθαρής περιουσίας των 1,77 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ).

Το Euronews αναφέρει ότι το Forbes επιβεβαίωσε την είδηση ​​ενημερώνοντας την οικονομική κατάσταση της Swift μετά την ιστορική επιτυχία της περιοδείας της Eras και εκτιμά ότι 600 εκατομμύρια δολάρια από τον πλούτο της Swift προέρχονται από έσοδα και δικαιώματα από την περιοδεία, άλλα 600 εκατομμύρια δολάρια από την αξία του καταλόγου της μουσικής της και 125 εκατομμύρια δολάρια από ακίνητα επενδύσεις. Η Swift επίσης φέρεται να κέρδισε 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τα δικαιώματα ροής του Spotify πέρυσι, χάρη σε μεγάλο βαθμό στο άλμπουμ της « Midnights » του 2022 και στην επανηχογραφημένη έκδοση του 2023 του «1989», «1989 (Taylor’s Version)».

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More