Friday, September 20, 2024
Home » Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως η Ελλάδα

Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως η Ελλάδα

0 comments

Καθώς η εξ αποστάσεως εργασία αποτελεί για χιλιάδες επιχειρήσεις, διεθνώς, τη λύση στην αναζήτηση εξειδικευμένων εργαζομένων, αλλά και ταυτόχρονα σημειώνεται αύξηση της ανάγκης από μέρους των εργαζομένων να αναζητήσουν μια πιο απελευθερωμένη δομή στην εργασία τους, η Ελλάδα το 2023 σκαρφάλωσε στη λίστα των πιο δημοφιλών προορισμών για ψηφιακούς νομάδες στον κόσμο αφού αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι η διαμονή και η εργασία στη χώρα μας κρύβει πλεονεκτήματα έναντι άλλων περιοχών του πλανήτη.

Οπως δείχνουν τα στοιχεία του Global Remote Work Index 2023, που συγκρίνει 108 χώρες παγκοσμίως αναφορικά με τη θέση τους σε ζητήματα που απασχολούν εργαζομένους που επιλέγουν την απομακρυσμένη εργασία, η χώρα μας έχει την 32η θέση στον παγκόσμιο δείκτη απομακρυσμένης εργασίας ενώ εντυπωσιακή είναι η θέση της σε θέματα κυβερνοασφάλειας που την κατατάσσουν στην 6η θέση. Μάλιστα ο αριθμός των digital nomad visa από τρίτες χώρες που έχουν ήδη δοθεί ξεπερνά τις 400, με εκείνους από την ΕΕ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν απαιτείται άδεια να είναι σημαντικά περισσότεροι.

TaNea.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More