Friday, September 20, 2024
Home » Αποσύρετε το «TikTok Lite Rewards» από την ΕΕ

Αποσύρετε το «TikTok Lite Rewards» από την ΕΕ

0 comments

Το TikTok δεσμεύεται να αποσύρει μόνιμα το πρόγραμμα «TikTok Lite Rewards» από την ΕΕ για να συμμορφωθεί με τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Σήμερα, η Επιτροπή κατέστησε δεσμευτικές τις δεσμεύσεις της TikTok να αποσύρει οριστικά το πρόγραμμα TikTok Lite Rewards από την ΕΕ. Οι δεσμεύσεις αυτές υποβλήθηκαν από την TikTok για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες που εξέφρασε η Επιτροπή στο πλαίσιο της επίσημης διαδικασίας που κινήθηκε κατά της TikTok στις 22 Απριλίου και να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες (DSA).

Η πλατφόρμα ανέλαβε τις ακόλουθες δεσμεύσεις:

• Δέσμευση για μόνιμη απόσυρση του προγράμματος «TikTok Lite Rewards» από την ΕΕ·

• Δέσμευση να μην δρομολογηθεί κανένα άλλο πρόγραμμα που θα καταστρατηγούσε την αποχώρηση.

Η σημερινή απόφαση καθιστά τις δεσμεύσεις αυτές νομικά δεσμευτικές, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε παραβίαση των δεσμεύσεων θα ισοδυναμούσε άμεσα με παραβίαση της πράξης για τις ψηφιακές υπηρεσίες και, ως εκ τούτου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόστιμα. Με την απόφαση αυτή, η Επιτροπή περατώνει επίσης την επίσημη διαδικασία που κινήθηκε κατά της TikTok στις 22 Απριλίου.

Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση που περατώνει η Επιτροπή βάσει της πράξης για τις ψηφιακές υπηρεσίες, 105 ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας. Είναι επίσης η πρώτη φορά που η Επιτροπή αποδέχεται δεσμεύσεις από καθορισμένη επιγραμμική πλατφόρμα κατά της οποίας είχε κινήσει επίσημη διαδικασία στο πλαίσιο της πράξης για τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More