Monday, September 9, 2024
Home » Ψάχνουν τον 28χρονο δραπέτη – Σε εξέλιξη οι έρευνες – Το σκηνικό της απόδρασης και οι φόβοι για οπλισμό

Ψάχνουν τον 28χρονο δραπέτη – Σε εξέλιξη οι έρευνες – Το σκηνικό της απόδρασης και οι φόβοι για οπλισμό

0 comments

Ψάχνουν τον 28χρονο δραπέτη – Σε εξέλιξη οι έρευνες – Το σκηνικό της απόδρασης και οι φόβοι για οπλισμό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την απόδραση του 28χρονου κρατούμενου από τα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας.

Όπως αναφέρεται σε χθεσινό ρεπορτάζ του philenews, ο 28χρονος Ελληνοκύπριος, τα ίχνη του οποίου προσπαθεί να εντοπίσει η Αστυνομία, κατάφερε να δραπετεύσει, αφαιρώντας μέρος της τοιχοποιίας των κρατητηρίων Λακατάμιας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος κατάφερε να αφαιρέσει ένα υαλότουβλο και να διαφύγει από το πίσω μέρος των κτηριακών εγκαταστάσεων, χωρίς να γίνει αμέσως αντιληπτός. Από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι διέφυγε από τον χώρο κράτησής του σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και ειδοποιήθηκε όλη η διαθέσιμη δύναμη του σώματος να αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τα μέλη της Αστυνομίας ενημερώθηκαν για την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά του δραπέτη, ενώ υπάρχει σύσταση για ετοιμότητα, καθώς –στη βάση πληροφοριών- ενδέχεται το εν λόγω άτομο να έχει πρόσβαση σε οπλισμό. Όπως σημειώσαμε πρόκειται για άτομο ηλικίας 28 ετών.

Έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων. Κατάγεται από ορεινή περιοχή της Λευκωσίας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More