Home » Χρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο, 15 θρεπτικές και νόστιμες προτάσεις με λαχανικά!

Χρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο, 15 θρεπτικές και νόστιμες προτάσεις με λαχανικά!

0 comment

Χρυσές Συνταγές! Αυτό το Σάββατο, 15 θρεπτικές και νόστιμες προτάσεις με λαχανικά!

Στο νέο τεύχος των Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου μαζί με τον Φιλελεύθερο, ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας με 15 απολαυστικές προτάσεις με λαχανικά.

Χορηγός οι σαλάτες GardenFresh. Με 100% φυσικά αγνά συστατικά. Κομμένα και διαλεγμένα με αγάπη για να προσφέρουν φρεσκάδα στο κάθε σας πιάτο. Καλή σας απόλαυση!

Στο τεύχος θα βρείτε νόστιμες και θρεπτικές συνταγές για:

● σαλάτα με σπανάκι, ντοματίνια και μανιτάρια πλευρώτους ● σαλάτα με μαρούλια, κοτόπουλο, σησάμι και ντρέσινγκ με ταχίνι και χαρουπόμελο ● σαλάτα σελινόριζας, μήλου και καρότου ● superfood salad ● σούπα με κολοκυθάκια και τσιπς από παρμεζάνα ● καροτόσουπα με πράσα ● πάστα με κοτόπουλο και ψητά ντοματίνια ● ελαφριά σούπα με κοτόπουλο και μπρόκολο ● φριτάτα με σπανάκι ● σολομός με κινόα, μπρόκολο και κολοκύθα ● wrap με τονοσαλάτα ● σουπιές κρασάτες με σπανάκι και άλλα.

Βρείτε το QRcode που βρίσκεται σε κάθε συνταγή, σκανάρετε το και δείτε, απευθείας στο κινητό ή το tablet σας, όλες τις λεπτομέρειες που την αφορούν.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο www.xrysessyntages.com

Μαζί,τοTV MANIA, ο πληρέστερος και πιο έγκυρος τηλεοπτικός οδηγός με το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των καναλιών, περιλήψεις όλων των σειρών και τα νέα της TV!

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise