Friday, September 20, 2024
Home » Υπό τετραήμερη κράτηση ο 28χρονος για τη διάρρηξη στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου

Υπό τετραήμερη κράτηση ο 28χρονος για τη διάρρηξη στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου

0 comments

Υπό τετραήμερη κράτηση ο 28χρονος για τη διάρρηξη στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη πριν από λίγοο 28χρονος αλλοδαπός για την διάρρηξη του Γραφείου Ευημερίας Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

Ο 28χρονος κάτοικος Πάφου συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία για την υπόθεση της διάρρηξης του κτηρίου του Γραφείου Ευημερίας στην Πάφο και τις σημαντικές ζημιές που προκλήθηκαν σε αυτό το βράδυ της Δευτέρας προς πρωί της Τρίτης. Ο εντοπισμός και η σύλληψη του συγκεκριμένου υπόπτου έγινε στη βάση μαρτυριών και άλλων στοιχείων που εξασφάλισε η Αστυνομία από οπτικοακουστικό υλικό.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας που μετέβη στην εργασία του. Ο εν λόγω λειτουργός διαπίστωσε ότι παραβιάστηκε η κύρια είσοδος του κτηρίου του Γραφείου και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Πάφου μετέβη επί τόπου και απέκλεισε τη σκηνή, αρχίζοντας έρευνες προκειμένου να διαφανεί αν έχει κλαπεί οτιδήποτε. Έχουν διαπιστωθεί ζημιές περιουσίας εντός του κτηρίου και κυρίως ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεν έχει κλαπεί ωστόσο κάτι από το κτήριο.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More