Home » Υπουργείο Υγείας: Το τυπικό φιλί της Γιαννάκη και οι μπηχτές της Κανάρη

Υπουργείο Υγείας: Το τυπικό φιλί της Γιαννάκη και οι μπηχτές της Κανάρη

0 comment

Υπουργείο Υγείας: Το τυπικό φιλί της Γιαννάκη και οι μπηχτές της Κανάρη

Μετά την προχθεσινή δήλωση ότι «πολύ καλά έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» και προχώρησε σε αντικατάσταση της Πόπης Κανάρη, η γενική διευθύντρια του υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη αποχαιρέτησε σήμερα την απερχόμενη Υπουργό με ένα τυπικό φιλί στον… αέρα και μερίμνησε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης και παραλαβής του χαροφυλακίου της Υγείας να στείλει δημόσια την αγάπη της στον νέο υπουργό Υγείας Μιχάλη Δαμιανό.

Η Χριστίνα Γιαννάκη απευθυνόμενη στην Πόπη Κανάρη ανέφερε: «Μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμά σας από το υπουργείο Υγείας αλλά σίγουρα αποχωρώντας αφήνετε το δικό σας στίγμα. Κατά τη διάρκεια της θητείας σας προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό για την υποβοήθηση αυτού του πολύ δύσκολου έργου σας. Με την αποχώρησή σας, ευχόμαστε κάθε καλό, υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας». Στο καλωσόρισμά της προς τον νέο υπουργό Υγείας δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην ανάγκη για συνεργασία μεταξύ όλων και καταλήγοντας του υπέδειξε ότι «το υπουργείο Υγείας πρέπει να είναι το δεύτερο σπίτι σας και θα τολμήσω να παρουσιάσω το Υπουργείο ως ένα μελίσσι το οποίο εργάζεται άοκνα, συνειδητά και ακούραστα για να διασφαλίσουμε στον πολίτη το πολυτιμότερο αγαθό. Την υγεία. Πάντα καλά. Την αγάπη μου».

Από πλευράς της, η απερχόμενη Υπουργός μερίμνησε και σήμερα να υποχρεώσει στην ουσία την Κυβέρνηση να αναγνωρίσει το έργο της αφού επανέλαβε και δημόσια τα όσα ανέφερε και στην επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Δευτέρα (την οποία ο «Φ» αποκαλύπτει σήμερα) αναλύοντας τα όσα υλοποίησε και όσα προώθησε προς υλοποίηση και περιλαμβάνονταν στο προεκλογικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη. Επισημαίνοντας ότι από τις 77 δράσεις του προγράμματος του ΠτΔ υλοποίησε ή προώθησε τις 64 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι δεν φεύγει δυσαρεστημένη και υποστήριξε ότι «η επιστολή στάλθηκε στον Πρόεδρο για να γνωρίζει το έργο που έχουμε παράξει αυτούς τους δέκα μήνες αλλά και για να αποτελέσουν αυτά που προωθήσαμε την βάση για τον νέο Υπουργό».

Ο νέος υπουργός Υγείας, δήλωσε ότι τα όποια επιτεύγματα της Κυβέρνησης στον τομέα της υγείας θα έχουν και τη δική της σφραγίδα. Δεν παρέλειψε ωστόσο να κρατήσει τις ισορροπίες και να απευθυνθεί ονομαστικά στην γενική διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise