Thursday, July 11, 2024
Home » Τ/κ ΜΜΕ: Συνελήφθη ο σύζυγος της «αντιπροέδρου της βουλής»

Τ/κ ΜΜΕ: Συνελήφθη ο σύζυγος της «αντιπροέδρου της βουλής»

0 comment

Τ/κ ΜΜΕ: Συνελήφθη ο σύζυγος της «αντιπροέδρου της βουλής»

Συνελήφθη στην Ιταλία ο δικηγόρος και σύζυγος της «βουλευτή» του ΡΤΚ και «αντιπροέδρου της βουλής», Φαζιλέτ Όζντενεφε, σύμφωνα με τα Τ/κ ΜΜΕ.

Αρκετές εφημερίδες προβάλλουν την Τρίτη την έναρξη αύριο της διαδικασίας στο δικαστήριο του Αντίγιαμαν που άνοιξαν οι συγγενείς των θυμάτων της τ/κ ομάδας βόλεϊ η οποία έχασε την ζωή της στο σεισμό του περασμένου Φεβρουαρίου στην Τουρκία από την πτώση του ξενοδοχείου Isias, όπου διαπιστώθηκαν αρκετές παρατυπίες. Ο τ/κ Τύπος προβάλλει επίσης την σύλληψη T/κ δικηγόρου στην Ιταλία, την τουριστική προοπτική του Βαρωσιού, την προοπτική του Κυπριακού κά

Η «Αβρούπα» (Ευρώπη) με τίτλο «Ο Ακάν Κιουρσιάτ συνελήφθη στην Ιταλία» γράφει ότι πρόκειται για τον δικηγόρο σύζυγο της «βουλευτή» του ΡΤΚ και «αντιπροέδρου της βουλής», Φαζιλέτ Όζντενεφε που έχει συλληφθεί στην Ιταλία, όπου μετέβη το ζεύγος μέσω Λάρνακας, με την εφημερίδα να διερωτάται αν πρόκειται για σύλληψη που έχει σχέση με την πώληση ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα. Αλλού γράφει ότι την τελευταία μέρα του 2023 και την πρώτη του 2024 έγιναν 9 ατυχήματα με 5 τραυματίες. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην δίκη του Τουργκάι Αβτζί, «προέδρου» του «ιδρύματος προγραμματισμού, αξιολόγησης, ελέγχου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης», ο οποίος φέρεται να έχει διορισθεί στη θέση αυτή χωρίς σχετικά προσόντα.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Η φορολογική θηλιά έχει στενέψει» γράφει ότι η «κυβέρνηση» σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα, αύξησε από το 34% στο 40% τον φόρο στα εισοδήματα δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων. Σε άλλο θέμα γράφει ότι το πρώτο μωρό του 2024 στα κατεχόμενα γεννήθηκε στην Αμμόχωστο ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και το όνομά της είναι Λαβίν. Αλλού γράφει ότι τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα αύριο στο Αντίγιαμαν για την δίκη των 11 υπαιτίων για την πτώση του ξενοδοχείου isias που έγινε ο τάφος της αποστολής της τ/κ ομάδας βόλεϊ στον σεισμό της Τουρκίας πέρυσι.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Πρέπει πρώτα να καθορισθεί η πολιτική» φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου του συνδέσμου τ/κ ξενοδόχων και του προέδρου του συνδέσμου τ/κ ταξιδιωτικών πρακτόρων για τα έσοδα από το περίκλειστο Βαρώσι. Αλλού γράφει ότι μια μεγάλη ομάδα αναχωρεί σήμερα από τα κατεχόμενα για το Αντίγιαμαν για να παρακολουθήσει αύριο την έναρξη της δίκης των υπαιτίων για την πτώση του ξενοδοχείου στο σεισμό. Σε άλλο θέμα προβάλλει την ιστορία ενός πολύ γνωστού Τ/κ σεφ.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Πριν από τις διαπραγματεύσεις διαδικασία παζαριού» αναφέρεται σε δηλώσεις του Τ/κ ακαδημαϊκού Αχμέτ Σοζέν στην εφημερίδα για το τί προσμένει το 2024 και από τον διορισμό της Κολομβιανής πρώην ΥΠΕΞ στο Κυπριακό. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο «βουλευτής» του ΡΤΚ, Τζεϊχούν Μπιριντζί ανέφερε στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την ομοσπονδιακή λύση στο Κυπριακό. Αλλού γράφει ότι δημοσιογράφος της εφημερίδας θα βρίσκεται στο Αντίγιαμαν για την δίκη του ξενοδοχείου Isias.

ΚΥΠΕ

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More