Home » Τραυματισμός 45χρονης: Δεν αποκλείει οτιδήποτε το ΤΑΕ Λεμεσού, συνεργάσιμος ο σύντροφός της

Τραυματισμός 45χρονης: Δεν αποκλείει οτιδήποτε το ΤΑΕ Λεμεσού, συνεργάσιμος ο σύντροφός της

0 comment

Τραυματισμός 45χρονης: Δεν αποκλείει οτιδήποτε το ΤΑΕ Λεμεσού, συνεργάσιμος ο σύντροφός της

Δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο οι Αρχές, σχετικά μετον κρίσιμο τραυματισμό της 45χρονης από την Ουκρανία. Νωρίς το πρωί, μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών άρχισαν έρευνες στο διαμέρισμα από το οποίο παραλήφθηκε τραυματισμένη η Ουκρανή.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, αφού περιέγραψε τα μέχρι στιγμήςγνωστά γεγονότα της υπόθεσης, σημείωσε ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος της 45χρονης όσο και από ένοικους των γειτονικών διαμερισμάτων, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει οτιδήποτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, ο σύντροφος της 45χρονης Ουκρανής είναι συνεργάσιμος με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού και έχει περιγράψει με λεπτομέρεια όλα όσα διαδραματιστηκαν μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρο χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα της 45χρονης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου κατά την παραλαβή της 45χρονης, δεν εντόπισε οποιοδήποτε εμφανές εξωτερικό τραύμα στο κεφάλι. Να σημειωθεί πως ο σύντροφος της 45χρονης εξετάστηκε απο τον ιατροδικαστή και δεν διαπιστώθηκαν οποιαδήποτε σημάδια πάλης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise