Friday, September 20, 2024
Home » Τη θέση της δημάρχου Κυθρέας διεκδικεί η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ

Τη θέση της δημάρχου Κυθρέας διεκδικεί η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ

0 comments

Τη θέση της δημάρχου Κυθρέας διεκδικεί η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για τη θέση της δημάρχου Κυθρέας, γνωστοποίησε ότι διεκδικεί η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ, μέσω επιστολής της, στις Δημοτικές Εκλογές Ιουνίου:

Αγαπητές Κυθρεώτισσες, αγαπητοί Κυθρεώτες,

Είναι με πλήρη επίγνωση των ευθυνών και μετά από συνεχή παρότρυνση από συνδημότες μας που αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση της Δημάρχου στον Κατεχόμενο Δήμο Κυθρέας.

Τα δώδεκα χρόνια εμπλοκής και εμπειριών από τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Κυθρέας, μα πάνω από όλα η αγάπη και το ενδιαφέρον για το τόπο μου με οδήγησαν να λάβω την τελική μου απόφαση.

Μισός αιώνας σκλαβιάς φέτος, μισός αιώνας που είμαστε πρόσφυγες και αντιλαμβάνομαι το χρέος που έχουμε απέναντι στις νέες γενιές για να μην ξεχάσουμε την Κυθρέα, για να μην ξεχάσουμε την κατεχόμενη γη μας, για να ανανεώσουμε την ελπίδα της απελευθέρωσης και της επανένωσης.

Όλοι μαζί, με όλα τα οργανωμένα σύνολα, τους φορείς και όλους τους Κυθρεώτες οφείλουμε να κρατήσουμε τη μνήμη της κατεχόμενης γης μας ζωντανή, οφείλουμε να διαφυλάξουμε τα μνημεία, τις εκκλησιές μας και όλη την πολιτιστική μας κληρονομιά, οφείλουμε να κρατήσουμε τον κόσμο της Κυθρέας ενωμένο, οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη για τον τόπο μας στις νεότερες γενιές.

Απευθύνω πρόσκληση συνεργασίας στον κόσμο της Κυθρέας ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης, γιατί η Κυθρέα πρέπει να τίθεται πάνω από όποιες σκοπιμότητες και συμφέροντα. Η Κυθρέα πρέπει να μας ενώνει.

Με Εκτίμηση,

Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ

Ανεξάρτητη Υποψήφια Δήμαρχος Κυθρέας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ γεννήθηκε στην Κυθρέα και διαμένει στη Λακατάμια. Γονείς της είναι οι Αντρέας Παυλίδης το γένος Κλόκαρη και Ανδρονίκη Αβραμίδου το γένος Αντώνη Χατζαβράμη. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρονίκου Κυθρέας και ακολούθως στην Αγγλική Σχολή Λευκωσίας. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Swinburne University της Αυστραλίας, στον κλάδο Πολιτικής Μηχανικής και κάτοχος μεταπτυχιακού στον κλάδο Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητήριου Κύπρου και εγγεγραμμένη στο μητρώο εμπειρογνωμόνων για την Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων. Εδώ και 35 χρόνια εργάζεται ως ιδιώτης μηχανικός με ειδίκευση στις στατικές μελέτες κτιρίων.

Το 2011 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Κυθρέας και επανεκλέχθηκε το 2016 θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Η Ευαγγελία Παυλίδου Μιχαήλ έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα στα κοινά της Κυθρέας, με σημαντική συμμετοχή στις διάφορες επιτροπές και δραστηριότητες του Δήμου και ιδιαίτερα έντονη συμβολή στην έκδοση του ημερολογίου του Δήμου. Διετέλεσε μέλος της Σχολικής Εφορείας Κυθρέας από το 2012 μέχρι το τέλος του 2016. Από το 2017 μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Σχολικής

Εφορείας Κυθρέας. Εκτός από την οργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης για τη βράβευση των αριστευσάντων μαθητών της Κυθρέας και της ευρύτερης περιοχής Κυθρέας, ανέλαβε την οργάνωση εκδηλώσεων με θέματα που αφορούν τους νέους και τους ανθρώπους των γραμμάτων. Επίσης, έχει εμπλακεί στις προσπάθειες για τη συντήρηση των εκκλησιών της Κυθρέας.

Είναι μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων από το 2017. Η συμμετοχή της στην επιτροπή αναδόμησης οικισμών την έφερε αντιμέτωπη με τα σοβαρά προβλήματα στους προσφυγικούς οικισμούς και κατοικίες.

Διετέλεσε μέλος και ταμίας της Σχολικής Εφορείας Λακατάμιας και μέλος της γνωμοδοτικής επιτροπής του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

Email: [email protected]

Tel. 99629318

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More