Monday, September 9, 2024
Home » Τηλεδιάσκεψη Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου με το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου

Τηλεδιάσκεψη Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου με το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου

0 comments

Τηλεδιάσκεψη Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου με το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου

Η Επιτροπή «Μνήμης Κατεχομένων» του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου πραγματοποίησε χθες τηλεδιάσκεψη με το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου. Μαθητές του Γυμνασίου της Πάφου είχαν την ευκαιρία και τη μεγάλη χαρά να επικοινωνήσουν με τους 15 συνολικά μαθητές του κατεχόμενου εξατάξιου Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου και να αλληλεπιδράσουν.

Να εκφράσουν σκέψεις, συναισθήματα, προβληματισμούς, όνειρα και προσδοκίες. Να γνωρίσουν πτυχές της σχολικής ζωής αλλά και της καθημερινότητάς τους στο Ριζοκάρπασο και να θαυμάσουν το σθένος με το οποίο αντιμετωπίζουν τη διαφορετική πραγματικότητα που βιώνουν.

Ερωτήσεις δέχθηκαν και οι μαθητές του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου οι οποίοι ενημέρωσαν για τη δική τους καθημερινότητα στις ελεύθερες περιοχές. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλη τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Το γυμνάσιο της Πάφουαπηύθυνε πρόσκληση στα παιδιά και στους καθηγητές τους να επισκεφτούν την πόλη και το εκπαιδευτήριο και η ανταπόκριση ήταν θετική και ότι θα μελετηθεί στις πρακτικές της διαστάσεις.

Στο τέλος οι μαθητές υποσχέθηκαν να συνεχίσουν την επαφή τους μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More