Thursday, October 3, 2024
Home » Τετραπλό θανατηφόρο: Αναβολή λόγω μαρτυρικού υλικού – Για πρώτη φορά συγγενείς των θυμάτων στο Δικαστήριο

Τετραπλό θανατηφόρο: Αναβολή λόγω μαρτυρικού υλικού – Για πρώτη φορά συγγενείς των θυμάτων στο Δικαστήριο

0 comments

Τετραπλό θανατηφόρο: Αναβολή λόγω μαρτυρικού υλικού – Για πρώτη φορά συγγενείς των θυμάτων στο Δικαστήριο

Αναβολή πήρε η σημερινή διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού σε σχέση με το τετραπλό θανατηφόροπου σημειώθηκε 30 λεπτά μετά την έλευση του νέου έτους σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Ο δικηγόρος του 44χρονου οδηγού ανέφερε πως δεν είναι έτοιμος ο πελάτης του να απαντήσει στο κατηγορητήριο σημειώνοντας ότι έχει ζητήσει μέσω επιστολής να του παραδοθεί μαρτυρικό υλικό και ουσιώδης μαρτυρία που υπολείπεται. Ζήτησε όπως του δοθεί χρόνος, ενώ δεν υπήρξε ένσταση απο την πλευρά της Κατηγορούσας Αρχής. Η υπόθεση ορίστηκε για απάντηση στις 22 Φεβρουαρίου στις 9:00 το πρωί.

Η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο καθώς υπάρχει κίνδυνος φυγοδικίας. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου δεν έφερε ένσταση προς το αίτημα κράτησης. Να σημειωθεί πως στο Κακουργιοδικείο εμφανίστηκαν για πρώτη φορά συγγενείς πρώτου βαθμού των θυμάτων, οι οποίοι παρακολούθησαν τη σύντομη διαδικασία.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει 10 κατηγορίες εκ των οποίων οι 4 αφορούν το αδίκημα ανθρωποκτονίας, το οποίο επισύρειποινή φυλάκισης δια βίου. Οι άλλες 4 αφορούν το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς κατά παράβαση του άρθρου 210 του Ποινικού Κώδικα και δύο κατηγορίες για παραβίαση κόκκινου και πορτοκάλι σηματοδότη.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise