Friday, September 20, 2024
Home » Τα καυτά προβλήματα του κλάδου εξέτασε η ΟΣΙΚΕΔΕ με την υφυπουργό Παρά τω Προέδρω

Τα καυτά προβλήματα του κλάδου εξέτασε η ΟΣΙΚΕΔΕ με την υφυπουργό Παρά τω Προέδρω

0 comments

Τα καυτά προβλήματα του κλάδου εξέτασε η ΟΣΙΚΕΔΕ με την υφυπουργό Παρά τω Προέδρω

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Εστίασης, Διασκέδασης και Εκδηλώσεων είχε συνάντηση με την υφυπουργό παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, παραθέτοντας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της.

Ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΕΔΕ, Νεόφυτος Θρασυβούλου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου, Άγγελος Ονησιφόρου, δήλωσαν ικανοποιημένοι μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό. Σύμφωνα με τον κ. Θρασυβούλου, όταν εξαντληθεί ο χρόνος που έδωσε ο Υπουργός Εργασίας για αντιμετώπιση κυρίως του προβλήματος του εργατικού δυναμικού και δεν υπάρξει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θα προχωρήσουν σε δυναμικά μέτρα γιατί το εργατικό δυναμικό, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

Στο Προεδρικό η αντιπροσωπεία της ΟΣΙΚΕΔΕ συναντήθηκε και με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.

Η ΟΣΙΚΕΔΕ με βάση την επιστολή που έδωσε στον Υπουργό Εργασίας σε προ ημερών συνάντηση τους, είχε θέσει ως σοβαρότερα προβλήματα του κλάδου τις άδειες εργοδότησης αλλοδαπών από Τρίτες χώρες, το να καθορίζει ο εργοδότης τις ανάγκες και τον αριθμό των αδειών που χρειάζεται, την κατάργηση της άδειας ποτού που χρειάζεται μεταξύ των δικαιολογητικών και την βεβαίωση από το Τμήμα Φορολογίας για τακτοποίηση οφειλών του εταιρικού φόρου και του ΦΠΑ σε τουλάχιστον 20 με 25 μέρες.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More