Home » Συνελήφθη στην Πάφο καταζητούμενος και από την Europol

Συνελήφθη στην Πάφο καταζητούμενος και από την Europol

0 comment

Συνελήφθη στην Πάφο καταζητούμενος και από την Europol

Στη σύλληψη 48χρονου μόνιμου κατοίκου Κύπρου, προχώρησε χθες η Αστυνομία στην Πάφο σχετικά με ποινική υπόθεση που αφορά κυκλοφορία πλαστών εγγράφων στην Πάφο, καθώς και για ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί εναντίον του για άλλες υποθέσεις.

Ο 48χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία Πάφου αναφορικά με καταγγελία άλλου προσώπου ότι ενώ του είχε παραδώσει όχημα να το έχει στη φύλαξη του, ενώ θα απουσίαζε στο εξωτερικό, ο ύποπτος προχώρησε σε πώληση του αυτοκινήτου έναντι τριών χιλιάδων ευρώ. Εναντίον του 48χρονου εξετάζεται υπόθεσης απόσπασης και κλοπής από θεματοφύλακα και καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων.

Για το ίδιο άτομο έχει εκδοθεί από την Λετονία ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης για αδικήματα απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις.

Αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία για έκδοση του στις αρχές της Λετονίας, ενώ παράλληλα θα αποφασιστεί κατά πόσο θα κρατηθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία για σκοπούς εκδίκασης της ποινικής υπόθεσης που διέπραξε στη χώρα ή κατά πόσο θα προχωρήσουν αμέσως στην έκδοση του.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More