Friday, September 20, 2024
Home » Συμβούλιο Κτηματομεσιτών: Δεν είναι εγγεγραμμένη κτηματομεσίτρια η γυναίκα που συνελήφθη

Συμβούλιο Κτηματομεσιτών: Δεν είναι εγγεγραμμένη κτηματομεσίτρια η γυναίκα που συνελήφθη

0 comments

Συμβούλιο Κτηματομεσιτών: Δεν είναι εγγεγραμμένη κτηματομεσίτρια η γυναίκα που συνελήφθη

Το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών διευκρινίζει ότι η γυναίκα που συνελήφθη από την Αστυνομία, η οποία φέρεται να παρουσιαζόταν ως Κτηματομεσίτρια και να απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από πολίτες για αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων, δεν είναι ούτε εγγεγραμμένη αδειούχος κτηματομεσίτρια, ούτε αδειούχος βοηθός κτηματομεσίτη.

Σε ανακοίνωσή του το Συμβούλιο καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και υπενθυμίζει ότι σε καμία περίπτωση οι πολίτες δεν πρέπει να διστάζουν να ζητούν τα απαραίτητα αποδεικτικά, για να διασφαλίσουν ότι το πρόσωπο που πρόκειται να εμπιστευθούν είναι αδειούχο.

Προσθέτει ότι είναι πολύ σημαντικό να ζητούν από τα άτομα, τα οποία τους συστήνονται ως κτηματομεσίτες, την ετήσια άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ή επαγγελματική ταυτότητα για το τρέχον έτος.

Αναφέρει ακόμα ότι μπορει να γίνεται επιβεβαίωση των στοιχείων, εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας του Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών.

Συμπλήρωνει πως για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων προτρέπεται το κοινό να χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα ακινήτων του Συμβουλίου, «ktimatomesites.com», που αποτελεί σημείο αναφοράς για αξιόπιστες πράξεις και ευκαιρίες.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More