Tuesday, September 17, 2024
Home » Στο κελί 26χρονος: Ισχυρίζεται ότι είναι για δική του χρήση τα ναρκωτικά στη γλάστρα – Ψάχνει τον προμηθευτή η ΥΚΑΝ

Στο κελί 26χρονος: Ισχυρίζεται ότι είναι για δική του χρήση τα ναρκωτικά στη γλάστρα – Ψάχνει τον προμηθευτή η ΥΚΑΝ

0 comments

Στο κελί 26χρονος: Ισχυρίζεται ότι είναι για δική του χρήση τα ναρκωτικά στη γλάστρα – Ψάχνει τον προμηθευτή η ΥΚΑΝ

Τους δικούς του ισχυρισμούς σε σχέση με την ποσότητα κάνναβης 260 γραμμαρίων που εντοπίστηκαν σε γλάστρα στην κουζίνα του σπιτιού του, έδωσε ο 26χρονος ύποπτος από την Παλαιστίνη. Ο 26χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/2) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο 4 ημερών, με τη δικηγόρο του να μην φέρει ένσταση.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το philenews, ανακρινόμενος γραπτώς ο ύποπτος, παραδέχθηκε ότι η ποσότητα είναι δίκη του και την είχε κατείχε για δική του χρήση. Είπε ακόμη ότι για τα 255 γραμμάρια κάνναβης που ανευρέθηκαν στη γλάστρα, την αγόρασε πριν από δύο χρόνια, ενώ ποσότητα 5 γραμμαρίων ισχυρίστηκε ότι την αγόρασε πρόσφατα, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει το πρόσωπο που τον προμήθευσε. Μεταξύ άλλων, είπε πως την ίδια ήμερα είχε κάνει χρήση κάνναβης.

Να σημειωθεί πως τα ναρκωτικά συσκευάστηκαν και σφραγίστηκαν για να σταλθούν για επιστημονικές εξετάσεις. Την ίδια ώρα, η ΥΚΑΝ Λεμεσού αναμένεται να λάβει άλλες 13 καταθέσεις σε σχέση με την υπόθεση, ενώ εξετάσεις θα γίνουν τόσο για τον προμηθευτή των ναρκωτικών αλλά και για τον εντοπισμό προσώπων που πιθανόν να προμήθευσε ο ύποπτος. Υπενθυμίζεται ότι η ΥΚΑΝ έλαβε πληροφορία ότι ο ύποπτος ασχολείται με την κατοχή, χρήση και διακίνηση κάνναβης τις οποίες αποκρύβει στην κατοικία του ενώ για τις διακινήσεις του, παραλαβές και μεταφορές των ναρκωτικών, χρησιμοποιεί συγκεκριμένο όχημα.

Το πρωί της Κυριακής, τα μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 26χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν σε γλάστρα στην κουζίνα, δύο νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους 260 γραμμαρίων.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More