Friday, September 20, 2024
Home » Στη Ρώμη ο Πρόεδρος – Συναντά Ματαρέλλα και Μελόνι

Στη Ρώμη ο Πρόεδρος – Συναντά Ματαρέλλα και Μελόνι

0 comments

Στη Ρώμη ο Πρόεδρος – Συναντά Ματαρέλλα και Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα νωρίς το απόγευμα στη Ρώμη, όπου αργότερα, σήμερα, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία της Ιταλίας.

Αργά το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ιταλίας κ. Σέρτζιο Ματαρέλλα, ενώ αργότερα θα έχει συνάντηση εργασίας με την Ιταλίδα Πρωθυπουργό κα Τζόρτζια Μελόνι.

Κατά τις συναντήσεις θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή, η πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, το Μεταναστευτικό και οι προσπάθειες που καταβάλλει η πλευρά μας για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στη Ρώμη, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ/ Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ιταλία κ. Γιώργος Χριστοφίδης και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Μαριλένα Ραουνά.

ΚΥΠΕ

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More