Friday, September 20, 2024
Home » Στα μαλακά ο 69χρονος που κρίθηκε ένοχος για άσεμνες πράξεις έξω από δημοτικό σχολείο

Στα μαλακά ο 69χρονος που κρίθηκε ένοχος για άσεμνες πράξεις έξω από δημοτικό σχολείο

0 comments

Στα μαλακά ο 69χρονος που κρίθηκε ένοχος για άσεμνες πράξεις έξω από δημοτικό σχολείο

Στα μαλακά έπεσε ο 69χρονος που κρίθηκε ένοχος για ανομολόγητες άσεμνες πράξεις έξω από δημοτικό της Λάρνακας, την ώρα που πήγαιναν τα παιδιά στις τάξεις τους. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τον καταδίκασε σε 4 μήνες φυλάκιση, για κατ’ επανάληψη άσεμνες πράξεις έξω από το σχολείο.

Ως επιβαρυντικούς παράγοντες έκρινε τις συνθήκες διάπραξης των επίδικων αδικημάτων, αφού ο κατηγορούμενος προέβαινε στις ακατονόμαστες πράξεις του έξω από το δημοτικό σχολείο, την ώρα που οι μαθητές πήγαιναν σχολείο. Ως μετριαστικοί παράγοντες λήφθηκαν το λευκό του ποινικό μητρώο καθώς και η ηλικία του.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου του 2022. Κύρια μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεσηήταν σχολική τροχονόμος, η οποία κατέθεσε πως είχε δει αρκετές φορές τον 69χρονο να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις έξω από το σχολείο. Η Αστυνομία τον εντόπισε στις 8 Δεκεμβρίου του 2022, έπειτα από καταγγελία της σχολικής τροχονόμου, η οποία κατέθεσε πως την ίδια ημέρα στις 07:30 το πρωί, την ώρα που οι μαθητές προσέρχονταν στο σχολείο, είδε τον 69χρονο να προβαίνει σε ακατονόμαστες άσεμνες πράξεις.Σημειώνεται πως το Δικαστήριο είχε κρίνει ως αξιόπιστη μάρτυρα την σχολική τροχονόμο.

Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος στο άκουσμα της απόφασης του Δικαστηρίου, όταν κρίθηκε ένοχος, αντέδρασε έντονα, έσκισε την απόφαση και έβρισε τον δικαστή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Πληροφορίες του philenews αναφέρουν πως η ποινή στον κατηγορούμενο κρίθηκε ως έκδηλα ανεπαρκής και εξετάζεται η υποβολή έφεσης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More