Home » Σκοτώθηκε μια μέρα πριν τα γενέθλιά του ο 19χρονος Μιχάλης – Εσπευσμένα στη Λευκωσία η 18χρονη

Σκοτώθηκε μια μέρα πριν τα γενέθλιά του ο 19χρονος Μιχάλης – Εσπευσμένα στη Λευκωσία η 18χρονη

0 comment

Σκοτώθηκε μια μέρα πριν τα γενέθλιά του ο 19χρονος Μιχάλης – Εσπευσμένα στη Λευκωσία η 18χρονη

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Μιχάλη Θεοδώρου, λίγες ώρες πριν γιορτάσει τα 19α του γενέθλια.

Ο άτυχος νεαρός από τη Λάρνακα, που είχε γεννηθεί στις 16 Δεκεμβρίου του 2004, βρήκε φρικτό θάνατο στην άσφαλτο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, με 18χρονη φίλη του, να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ελαφρά τραυματίστηκε η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος που οδηγούσε ο 19χρονος, η οποία ήταν η μόνη που έφερε ζώνη ασφαλείας.

Οι τρεις φίλοι έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο του 19χρονου στην περιοχή του Φάρου Περβολιών. Γύρω στα μεσάνυκτα, στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου, ο 19χρονος, σε μια αριστερή στροφή, έχασε τον έλεγχο του σαλούν οχήματος του, το οποίο αρχικά κτύπησε σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε θάμνους. Έπειτα από τρελή πορεία 100 μέτρων το αυτοκίνητο κτύπησε βίαια σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, εκτινάχθηκε στον αέρα και ακολούθως αναποδογυρίστηκε. Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, η 18χρονη επιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο άτυχος 19χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Λίγο μετά τη μεταφορά του, ο 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Η 18χρονη διαπιστώθηκε πως είναι πολυτραυματίας και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και ακολούθωςλόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η συνοδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας κατέδειξαν πως το οδηγός του μοιραίου όχημα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More